Samen 1
Image default
Zorg

Veilige omgeving dankzij verpleegoproepsystemen

Werken in de zorg vergt de nodige kennis, ervaring en niet te vergeten meerdere ogen. Wanneer je werkt met ouderen in de zorg zal je merken dat de ouderen meer ondersteuning nodig zullen hebben. Dit houdt dus in dat je er rekening mee dient te houden dat ouderen niet eenvoudig uit bed kunnen stappen bijvoorbeeld. De kans is dan groot dat ouderen kunnen vallen en niet meer op kunnen staan. Hiervoor heb je een geschikte verpleegoproepsystemen wat ingeschakeld kan worden. Dit systeem zorgt er namelijk voor dat er in een kritieke omgeving goed opgelet kan worden en dat de veiligheid hoog blijft. Maar nu rest natuurlijk wel de vraag waar je dit kunt vinden. Je zoekt immers naar kwaliteit waar je ook daadwerkelijk de veiligheid garant kan stellen.

Neem maar eens een kijkje op de website van Zetacom.nl. Hier heb je diverse systemen waar je uit kunt kiezen. Alle systemen zijn uiteraard gebaseerd op het veilig laten wonen van ouderen of zorgbehoevende mensen.

 

Functies 

Het oproepsysteem kan eenvoudig draadloos alarmeren en dus hulp inschakelen indien dit nodig is. Ook een spreek-luister verbinding met de patiënten behoort tot de mogelijkheden! Wil je het complete pakket en ervoor zorgen dat je de patiënt ook kunt bekijken? Kies dan voor een geschikte VOS waar je ook echt mee aan de slag kunt. Veiligheid voor ouderen is niet alleen op deze manier geregeld. De ouderen zullen het ook op prijs stellen wanneer je bij een calamiteit snel aanwezig bent.