Samen 1
Business / Business Services

25 jaar getrouwd, dat verdient een cadeau!

Wanneer je 25 jaar getrouwd bent, verdient dat zeker een cadeau! Kijk maar eens naar de cijfers over 2016.  In 2016 hebben er volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maar liefst 33.414 scheidingen in Nederland plaats gevonden. Dat brengt het percentage echtscheidingen op zo’n 39,1%. De gemiddelde duur voordat de echtscheiding werd uitgesproken was ‘slechts’ 15 jaar. De gemiddelde leeftijd van de man toen deze ging scheiden was 47 jaar, de gemiddelde leeftijd van de vrouw toen zij in 2016 ging scheiden was 44 jaar. 25 jaar getrouwd zijn, is dus met deze cijfers die er niet om liegen in je achterhoofd, met recht een hele prestatie.

25 jaar getrouwd, een hele prestatie

Wanneer je 25 jaar getrouwd bent, is dat naast een hele prestatie, voor veel echtelieden ook een bijzondere aangelegenheid voor het geven van een mooi feest. Bij een bijzonder feest horen vanzelfsprekend cadeautjes. Om te geven én om te krijgen. Je kunt er als zilveren huwelijkspaar voor kiezen om zelf ook cadeautjes te geven aan alle mensen die jullie als stel in de loop van die 25 jaar dat je met elkaar getrouwd bent, hebben gesteund. Zowel in goede als in slechte tijden. Mensen met wie je lief en leed hebt gedeeld, die je door en door kennen, zullen dat zeker waarderen. Een cadeau van Jilster is vooral uniek, persoonlijk en zeer waardevol. Daarnaast ook nog eens heel eenvoudig om te maken. Je hoeft niets te downloaden, je kunt overal en altijd, waar je maar wilt, aan de slag.

Een uniek dankjewel cadeau als je 25 jaar getrouwd bent

Een bruidspaar dat 25 jaar getrouwd was, had het idee opgevat om alle lieve mensen die hen dierbaar zijn en aanwezig waren op hun zilveren huwelijksfeest, een cadeautje te geven.  Als dank voor hun vriendschap, hun liefde en hun aanwezigheid, al die jaren. Ze hadden allerlei leuke anekdotes, foto’s, persoonlijke herinneringen, verhalen en ontvangen kaartjes gebundeld in een leuk handzaam tijdschrift met harde kaft. Door de harde kaft werd het door alle aanwezigen vol lof ontvangen. De harde kaft van het tijdschrift maakte er direct een degelijk en duurzaam boekwerk van. Een warme herinnering aan 25 jaar samen zijn, dankzij de hulp van Jilster. Ontdek de vele mogelijkheden op de site.