Samen 1
Business / Business Services

Autorijschool Cees Vendrik in Arnhem deelt

Bij deze autorijschool Arnhem weet je zeker dat je in goede handen bent. Cees Vendrik deelt graag met jou. Zo krijg je bij elk lespakket onbeperkt toegang tot een onlinetheorie lesprogramma, mag je deelnemen aan een tussentijdse toets, hoef je geen extra kosten te maken wanneer je je eerste rijexamen hebt, krijg je één onmisbare rijles in het donker en krijg je maar liefst twee uur Praktijk Examen Training. Een autorijschool die zich er terdege van bewust is hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Daarom krijg je altijd les van dezelfde gediplomeerde rijinstructeur wat bevorderlijk is voor elke individuele autorijles. Cees Vendrik is gediplomeerd faalangstinstructeur. Erg fijn om te weten wanneer je soms te zenuwachtig bent om goede prestaties te kunnen leveren.

Autorijschool in Arnhem deelt enkele meest gemaakte fouten

Autorijschool Arnhem geeft altijd aan waar je tijdens de autorijlessen persoonlijk wat meer aandacht aan kunt geven. Toch is het ook fijn om te weten wat over het algemeen de meest gemaakte fouten zijn tijdens een praktijkexamen. Zodat je ervan kunt leren en daar tijdens je eigen rijlessen op kunt letten. Vanwege de zenuwen waar niet alleen personen met faalangst mee te maken krijgen, gaat het tijdens het praktijkexamen vaak mis vanwege onoplettendheid.

Tip 1 van autorijschool Arnhem

Autorijschool Arnhem wijst je graag op ‘het kijken’. Velen hebben, zeker vanaf de lessen dat ‘het kijken’ onderdeel wordt tijdens de rijlessen, de neiging om het hoofd niet mee te laten draaien richting spiegels of over je schouder. Maar juist vanuit de ooghoeken te kijken. Ja, maar ik keek wel! Een veelgehoorde uitspraak en helaas een veel voorkomende reden waarom examenkandidaten toch zakken.

Tip 2 van autorijschool Arnhem

Een tweede belangrijke tip van autorijschool Arnhem is toch wel het toepassen van de theorie regels zodat je niet meer hoeft na te denken wat welk verkeersbord betekent en je bijvoorbeeld niet nog tijdens het rijden gaat twijfelen over de voorrangsvraag. Door het goed toepassen van de geleerde regels rijd je bewust en zelfverzekerd.

Een intakeles geeft jou een idee over wat Autorijschool Arnhem voor jou kan betekenen en Cees Vendrik een idee in het best passende lespakket. Neem daarom gerust contact op voor een eerste proefles van maar liefst anderhalf uur, waarvan de kosten overigens verrekend worden wanneer je besluit een lespakket af te nemen.