Samen 1
Business / Business Services

Boek een overnachting in de Achterhoek

Een hotelovernachting in de Achterhoek klinkt misschien niet zo bijzonder, maar niets is minder waard. In het oosten van het land valt meer te beleven dan je denkt! Het is natuurlijk maar net waar je naar op zoek bent. De een houdt meer van een rustig weekendje terwijl de ander juist het liefst de hele dag bezig is. Maar het kan natuurlijk ook zijn dat je juist de combinatie heel erg leuk vindt. Kortom, waar je interesses ook liggen, in de Achterhoek valt genoeg te beleven!

Wat heeft een Achterhoeks hotel te bieden?

Een hotel in de Achterhoek is voorzien van allerlei voorzieningen en faciliteiten zodat je je helemaal op je gemak voelt. Hotel BonAparte ligt op een exclusieve locatie aan de voet van de Lochemse berg. Deze omgeving heeft erg veel te bieden. Het heeft namelijk prachtige routes om te wandelen en te fietsen. Tevens beschikt het hotel over een heerlijk verwarmd zwembad en een luxe sauna. Wanneer je een Achterhoeks hotel bezoekt om tot rust te komen, zal dat hier gegarandeerd lukken! Neem bijvoorbeeld eerst een duik in het zwembad, en kom daarna heerlijk tot rust in de sauna van het hotel.

Waarover beschikt het hotel nog meer?

Hotel Bon Aparte is voorzien van sfeervolle kamers met een complete inrichting, een culinair restaurant, een brasserie, verschillende zalen voor verhuur en een royale parktuin. Boek een hotelkamer in de Achterhoek en beleef samen met je vrienden, familie of je partner een heerlijk weekend of midweekje. Er zijn verschillende arrangementen waar je uit kunt kiezen. Dit kan voor een X-aantal nachten en inclusief of exclusief ontbijt/lunch/diner. Je kunt eigenlijk zelf je arrangement samenstellen, dankzij de ruime keuze die er is. Zo zal er altijd een arrangement bij een hotel in de achterhoek zijn, die aansluit bij jouw wensen.

http://www.hotelbonaparte.nl