Samen 1
Business / Business Services

Cartoontime heeft onze bruiloft leuker gemaakt!

Ik ben super dankbaar dat Cartoontime op onze bruiloft wilde optreden voor het feest. Onze bruiloft was van A tot Z helemaal gepland wanneer er wat zou gebeuren. Maar we hadden nog niet iets van entertainment geregeld voor de avond. Ik heb heel lang lopen brainstormen met mijn verloofde maar kon er maar niet uit komen wat we precies wilden. Daarom zijn we op zoek gegaan naar allerlei entertainers die onze bruiloft wat leuker konden maken.

Iemand vinden die wilden optreden voor ons

Het was nog een behoorlijke klus om een leuke entertainer te vinden, zoals Cartoontime die op onze bruiloft wilden komen. We waren namelijk best wel laat met het regelen want de bruiloft was al binnen twee weken. Dus wij hebben ons gek gezocht naar verschillende mensen die bij ons konden optreden. Alleen sommige mensen waren al helemaal volgeboekt en hadden echt geen gaatje meer. Uiteindelijk hadden we een paar mensen kunnen vinden die eventueel wel konden maar nog even moeten kijken. De eerste die reageerde dat hij kon was van de website Cartoontime. Hij maakte karikaturen van alles en nog wat. Bovendien kon hij ook goed muziek spelen, dus we hadden twee vliegen in één klap. We namen hem aan en we wilden graag een huwelijksbord maken met een karikatuur van ons tweeën. We hoefde alleen een foto te sturen en hij zou het regelen.

Iedereen vond hem geweldig!

Toen de illustratie van ons klaar was, kregen we hem opgestuurd via de post. We vonden hem echt geweldig! Dit was precies wie wij waren alleen dan via een illustratie. We gaven hem complimenten over de tekening en we konden niet wachten wat hij allemaal in petto had voor de bruiloft. Hij heeft echt alles uit de kast gehaald om iedereen te vermaken en ons ook. Het was het waard om hem uit te nodigen voor onze bruiloft en om iedereen te entertainen.

Bezoek zijn website

Wilt u meer weten over Erwin Hogeboom en alle diensten die hij voor u kan doen? Bekijk dan de website via www.cartoontime.nl voor meer informatie.