Samen-1

Dat is een dure ingreep

Plastische chirurgie is een specialisatie in operaties die  vrijwillig zijn. Hierdoor is de prijs een stuk hoger dan een normale operatie die noodzakelijk is. Er zijn ingrepen die er duur zijn.

Een kuitvergroting is erg prijzig en wordt veel gedaan door bodybuilders. Ze kunnen tijdens de ingreep de kuit vergroten zodat je er nog gespierder uit ziet. In de knieholte wordt een snee gemaakt en de implantaten worden daarna ingebracht. Mensen die last hebben van ongelijke kuiten kunnen deze ingreep ook doen. De gemiddelde prijs voor een operatie kost 5800 euro. Heb je last van veel rimpels in het voorhoofd of in de wenkbrauwen? Dan kun je die ook liften alhoewel het wel erg prijzig is. Als je toch aan het liften bent kun je ook kiezen voor een knielift. Door deze operatie zien de knieën er jonger uit. Het nadeel is dat de littekens altijd blijven zitten. Je betaalt er daarnaast ook 6500 euro voor. Dat is wat anders dan een goedkopere ingreep als bijvoorbeeld fillers fronsrimpel. Wil je liever een grondige facelift? Dit is een operatie waarbij overtollig huid wordt verwijderd. Mensen die veel rimpels hebben kunnen dit laten doen. Het is een flinke operatie, en dat merk je ook wel aan de prijs. Je betaalt namelijk 7350 euro voor deze ingreep. Wel eens van een borstspiervergroting gehoord? Bodybuilders doen dit wel eens. De omvang en grootte van de borstspier wordt dan veranderd. Vaak door een implantaat. Het is een dure grap, want je betaalt gemiddeld 8800 euro voor een enkele ingreep.  Maar wat kosten fillers vergeleken met deze ingrepen? Er zit wel een erg groot verschil in.

Ben je een pokerspeler? Misschien is een speciale behandeling voor poker spelers wel wat voor jou. Dit zijn behandelingen wat er voor zorgt dat bewegingen in het gezicht bijna niet meer mogelijk zijn. Als je dan goede kaarten hebt,  heeft niemand het door.

https://faceland.nl/