Samen 1
Business / Business Services

De Arnhemse Slotenmaker is er voor jou

Je huis, de plek waar we ons veilig voelen. Je richt het leuk en gezellig in en zorgt ervoor dat het comfortabel is. Wanneer er bij je wordt ingebroken kan dat veilige gevoel flink afgenomen zijn. Naast de schade heeft een inbraak voor velen ook vervelende emotionele gevolgen. Dit is natuurlijk hartstikke vervelend. De Slotenmaker Arnhem adviseert daarom om met hang- en sluitwerk je huis te beveiligen. Zo maak je het inbrekers niet langer gemakkelijk om in te breken. De Arnhemse Slotenmaker bestaat al 15 jaar en is uitgegroeid tot een groot begrip in de regio Arnhem. De slotenmaker schiet je 7 dagen per week, 24 uur per dag te hulp!

Service van de Arnhemse Slotenmaker

De Arnhemse Slotenmaker werkt met hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit. Ook werkt het bedrijf met M&C sloten. Deze sloten ontmoedigen onwelkome bezoekers al bij voorbaat. De sloten zijn tegen vele vormen van inbraak bestendigt. M&C is een A-merk waar het bedrijf graag mee werkt. De slotenmaker heeft zelfs, als een van de weinige bedrijven, een eigen profiel gekregen bij dit merk. Hierdoor zijn de sleutels extra beveiligd. De beveiliging in de sleutels kunnen tegen verschillende vormen van inbraak, namelijk: de slagmethode, boren, openprikken, kerntrekken en de impressietechniek hebben geen enkel nut op deze sloten.

Voordelen van de PKVW erkenning

De Arnhemse Slotenmaker is erkend tot het Politie Keurmerk Veilig Wonen. Dit houdt in dat het bedrijf gediplomeerd preventieadviseur is en werkt volgens de strenge PKVW-richtlijnen. De PKVW-erkenning heeft niet alleen betrekking op de kwaliteit en veiligheid, maar ook op de manier waarop het bedrijf met de klantengegevens om gaan. Het bedrijf wordt ieder keer opnieuw gecontroleerd door het Centrum voor Beveiliging en Veiligheid (Stichting CB&V). Wanneer je jouw huis of bedrijfspand beveiligd volgens de normen van het PKVW, verminder je de kans op inbraak met maar liefst 90%! Een ander voordeel met dit certificaat is dat je vaak korting krijgt op je inboedelverzekering wanneer je door een PKVW-erkend bedrijf jouw hang- en sluitwerk laat aanbrengen. Stop inbrekers nu nog door je sloten te laten vervangen door kwalitatief goede hang- en sluitsloten bij de Arnhemse Slotenmaker.

https://www.arnhemse-slotenmaker.nl