Samen 1
Business / Business Services

De ISDN lijnen verdwijnen

De ISDN lijnen gaan verdwijnen, zo heeft KPN het aangekondigd. Dit houdt in dat heel zakelijk Nederland naar een andere zakelijke telefonie methode zal moeten overstappen. Hoe doe je dat? Wij van De Nederlandse Provider kunnen je ermee helpen. Nu de ISDN lijnen verdwijnen zal er overgestapt moeten worden op VoIP bellen. Je hoeft je geen zorgen te maken, want wij kunnen jouw organisatie ermee helpen. Voor jou betekent dat geen zorgen meer door de ISDN lijnen die verdwijnen, want wij helpen jou met overstappen op VoIP bellen. Dat de ISDN lijnen verdwijnen is niet langer iets waar jij je zorgen over hoeft te maken, maar misschien vraag je je af, hoe komt dat nou? Dat de ISDN lijnen verdwijnen?

Waarom verdwijnen de ISDN lijnen?

Heel zakelijk Nederland vertrouwde op de ISDN lijnen voor de zakelijke telefonie, dus waarom verdwijnen ze dan nu? ISDN was namelijk de afgelopen paar jaren een erg goede manier om zakelijk te bellen. Dat kwam omdat ISDN niet alleen erg stabiel was, maar de methode ook ontzettend betrouwbaar was. Hoe komt het dus, dat de ISDN lijnen verdwijnen? In de huidige tijden is ISDN een techniek die zeer verouderd is. Niet alleen dat, maar bellen via de ISDN lijnen, die verdwijnen, is tegenwoordig ook erg duur ten opzichte van wat er nu allemaal mogelijk is. De ISDN lijnen verdwijnen, omdat er een goedkoper en sneller alternatief beschikbaar is voor zakelijk bellen. Deze nieuwe techniek heet voice over IP, oftewel VoIP. Wat betekent dit voor jouw organisatie? Er zal een keuze gemaakt moeten worden, nu de ISDN lijnen verdwijnen. Overstappen naar VoIP moet in ieder geval, maar er zijn twee varianten waar een keuze tussen gemaakt kan worden.

Een bestaande, of nieuwe telefooncentrale

De keuze berust in het verschil tussen de telefooncentrale van de VoIP varianten. Met cloud telefonie krijgt jouw organisatie een gloednieuwe telefooncentrale, maar met SIP trunk behoudt jouw organisatie de telefooncentrale die het al heeft. Er valt voor beide methoden wat te zeggen, dus wat gaat het worden? Voor advies en verdere vragen kan je goed terecht op onze website, daar staan we jou graag te woord.