Samen 1
Business / Business Services

De Nederlandse Provider ontzorgt

Als u uw zakelijke telefonie wilt regelen, kunt u het beste contact opnemen met De Nederlandse Provider. Zo kunnen wij u een Voip abonnement aanbieden. Handig voor de zakelijke markt, want het maakt een eigen telefooncentrale overbodig. Voip staat voor Voice Over IP. Het betekent ook dat je geen onderhoudskosten meer hebt aan een eigen telefooncentrale en je eindelijk jezelf, je bedrijf én je medewerkers kunt verlossen van die onmogelijk verouderde telefooncentrale. Een eigen telefooncentrale leek ook mij in de beginjaren een waar geschenk. Maar de verouderde centrale vertoont kuren en mankementen. Geregeld ontdekken de medewerkers dat de oude telefooncentrale niet voorzien is van allerlei snufjes en gemakken waardoor bellen een stuk goedkoper maar ook efficiënter kan.

Kies je voor De Nederlandse Provider, dan kiest je voor kwaliteit en gemak

Welke diensten kan De Nederlandse Provider voor u op zich nemen? Kiest u voor een Voip abonnement zakelijk, dan integreren we binnen ons bedrijf in de nabije toekomst mobiele en vaste telefonie. Als eind verantwoordelijke voor de telefonie binnen ons bedrijf, zeg ik: liever vandaag dan morgen overstappen naar een Voip abonnement zakelijk via De Nederlandse provider. We zijn als bedrijf altijd op zoek naar een optimale bereikbaarheid. Met het Voip abonnement zakelijk hopen we die optimale bereikbaarheid snel te realiseren. Daarbij zullen de kosten voor telefonie ook nog eens flink worden gedrukt. Met de handige extra’s die we bij een Voip abonnement zakelijk ook nog eens tot onze beschikking hebben, weten we zeker dat we kwaliteit in huis halen.

Met een Voip abonnement zakelijk zijn onze medewerkers niet meer verplicht op een en dezelfde werkplek te zijn om bereikbaar te zijn. Werken wordt op deze manier aantrekkelijker. Je bepaalt zelf wanneer je en waar je werkt. Denk maar eens aan de trein onderweg naar je werk, thuis of op zakenreis. Wanneer een klant belt, maakt het met een Voip abonnement zakelijk niet uit welk nummer zij bellen. Je mobiel of je kantoortelefoon. Je bent bereikbaar. Altijd. Dat is precies waar ik naar op zoek ben.

Een Voip abonnement zakelijk? Kostenbesparing en extra functionaliteiten

Door een Voip abonnement zakelijk is de scheiding tussen mobiele en vaste telefonie weggevallen. Wat betekent dat we in principe de vaste toestellen kunnen laten vervallen. Maar we willen eerst proefdraaien met dit zakelijke Voip abonnement. En na enkele maanden evalueren met de betrokken medewerkers om te zien hoe zij erover denken om de vaste lijnen te laten vervallen. Het betekent in ieder geval wel een enorme kostenbesparing. En kostenbesparing is iets waar iedereen altijd naar op zoek is, zonder achteruitgang. Maar wel met een toename van functionaliteiten zoals de mogelijkheid tot het voeren van groepsgesprekken, doorschakelen of beschikbaarheid van collega’s tonen.