Samen 1
Business / Business Services

Dit heb je nodig om je spa te onderhouden

Als je een eigen spa hebt dan wil je natuurlijk dat deze zolang mogelijk mee kan. Daarom is het verstandig om je eigen spa goed te onderhouden. Rhodos heeft een ruim assortiment met spa onderhoudsproducten. Welke producten je absoluut nodig hebt, dat leggen we je graag uit in deze blog.

Spa stofzuiger

Om de bodem schoon te maken heb je een spa stofzuiger nodig. Bij Rhodos vind je diverse spa stofzuigers voor een betaalbare prijs. Wanneer het vuil goed van de bodem verwijderd wordt, wordt het water minder snel vies en zal waterbehandeling goedkoper worden. Ook worden de leidingen in de spa minder snel aangetast door het vuil wat in de spa blijft liggen. Kortom: een spa stofzuiger is onmisbaar!

Filterreiniger

Met een filterreiniger wordt het eenvoudig om je spafilter schoon te maken. Het is van belang om de filter regelmatig schoon te maken om zo een goede waterkwaliteit te garanderen. Ons advies is om dit één keer in de week te doen. Via Rhodos bestel je diverse filterreinigers tegen een scherpe prijs. Neem dus zeker even een kijkje tussen het assortiment.

Schepnet

Een schepnet heb je voornamelijk nodig als je spa buiten staat. Niets is zo vervelend dan wanneer het water vol ligt met takjes en bladeren. Gelukkig kun je dit probleem oplossen met behulp van een schepnet. Bevestig het spa schepnet aan een telescooptang en zo kun je ook op lastige plekken komen, zoals de hoeken en de bodem. Ideaal, nietwaar?

Spa schoonmaakborstel

Tot slot: de spa schoonmaakborstel. Met zo’n borstel wordt het eenvoudig om alle hoeken van de spa goed te reinigen. Soms kun je het niet voorkomen dat er resten vuil in de hoeken blijven zitten. Hierdoor kan het water alsnog vuil worden. Gebruik een spa schoonmaakborstel en je spa ziet er weer uit als nieuw. En wie wilt dat nou niet?!

https://www.rhodos-shop.nl/