Samen 1
Business / Business Services

Dubbel glas bestellen

Tegenwoordig worden huizen steeds vaker voorzien van dubbel glas en wordt enkel glas steeds vaker vervangen voor dubbel glas. De reden hiervoor is de isolerende werking van dubbelglas. De glaslagen worden gescheiden door lucht, waardoor het glas een isolerende werking krijgt. Met dubbel glas kan het rendement van een woning maximaal gehaald worden. Het voldoet aan alle normen van het milieu en het voorkomt hoge energierekeningen.

Dubbel glas installeren

Wanneer u de keuze heeft gemaakt voor dubbel glas, is de installatie de volgende vraag. Het is aan te raden om dit te laten uitbesteden, omdat een glas op een lek groot is. Mocht u zelf een vakman zijn, dan vertellen we u graag hoe de installatie het beste gedaan kunt worden. Ten eerste meet u het glas van sponning tot sponning. Vervolgens haalt u het oude glas eruit door middel van een stanleymes. Daarna moeten de latten schoongemaakt worden door spijkers en oude kit te verwijderen. Ten slotte kan de nieuwe glasplaat worden geplaatst en worden dicht gekit.

Dubbel glas prijs

De overgang naar dubbelglas is een investering, maar deze investering is meteen terug te zien in de energiekosten. Deze zal namelijk lager zijn dan dat u gewend bent. De prijs per vierkante meter is afhankelijk van verschillende factoren. Zo is dubbel glas verkrijgbaar in verschillende diktes en is de spouw verkrijgbaar in verschillende diktes. Het is daarom aan te raden om eerst de mogelijkheden te bekijken, zodat er een reëel kostenplaatje gemaakt kan worden.

Dubbel glas bestellen

Wilt u dubbel glas bestellen? Dat kan gemakkelijk en snel in de webshop van Glas Gigant. U plaatst ten eerste uw product in het winkelmandje en voert de juiste aantallen en afmetingen in. Vervolgens kun je benodigde beglazingsmaterialen meteen toevoegen. Ten slotte kunt u uw bestelling afronden door de gewenste afhaal- en leverdatum te kiezen, de bestelling te controleren en door te betalen in onze veilige betaalomgeving. U geniet van een snelle bezorging; het is mogelijk om vanaf 3 werkdagen uw bestelling te laten bezorgen.

https://www.glasgigant.nl/