Samen 1
Business / Business Services

Een bouwkeet kopen: waarom en hoe pak je dat slim aan?

Een bouwkeet kopen heeft veel voordelen

Een bouwkeet is een van de meest in het oog springende plekken op een bouwplaats. Een belangrijke plek is het ook. Hier komt jouw personeel tot rust, wordt vergaderd en bij slecht weer geschuild. Daarom is het belangrijk om een goede keet te kopen, met name als je als uitvoerder / bouwondernemer regelmatig op projectbasis voor enkele weken op locatie werkt. Een eigen keet kopen in plaats van huren is dan voordeliger en handiger.

Wat zijn zoal de voordelen van een kwalitatief goede bouwkeet?

  1. Een keet zorgt voor flexibiliteit. Na een project neem je de bouwkeet eenvoudig mee naar een andere opdracht. De meeste bouwketen of schaftwagens hebben namelijk wielen en zijn eenvoudig te vervoeren.
  2. De keet is een centrale plek op de bouwplaats, waar het personeel bij elkaar komt, de teamgeest versterkt en op adem kan komen. Denk aan het schaften, gezamenlijke borrels aan het eind van de week en vergaderingen.
  3. Er is een ruime keuze aan formaten, soorten en modellen keten, dus er is voor elk wat wils.
  4. Bouwketen zijn tegenwoordig goed betaalbaar.

Assortiment bouwketen bij Brouwer Nijkerk

Kies ook voor flexibiliteit en bekijk het ruime assortiment voordelige en duurzame bouwketen van Brouwer in Nijkerk. De keten bieden plek aan 6-12 personen, zijn voorzien van wc-units en multi-inzetbaar. Neem nu contact met hen op of ga voor het kopen van bouwketen naar de website om de verschillende typen online te bekijken en een vrijblijvende offerte aan te vragen!