Samen 1
Business / Business Services

Een hovenier uit Woudenberg gezocht

Ik had echt de hulp nodig van een goede hovenier uit de omgeving van Woudenberg. De laatste tijd vind ik mijn tuin steeds minder mooi en leuk worden. Als ik soms naar die TV programma’s kijk, zou ik dat ook wel willen in mijn tuin. Ik weet alleen niet of dit haalbaar is of überhaupt mogelijk. Daarom zocht ik een goede hovenier om mij te helpen met adviseren van een goede tuin. Misschien zelf ons tuin helemaal laten opknappen.

Advies

Ik kende gelukkig een goede hovenier uit de omgeving van Woudenberg die mij goed zou kunnen helpen. Zij hebben namelijk ook de tuin van een goede vriend van mij opgeknapt en dat is super mooi geworden. Ze genieten er elke dag van en dat gevoel wil ik ook terug in mijn tuin. Nadat ik een afspraak met de Hovenier heb gemaakt heb ik al wat inspiratie opgedaan via het internet om te kijken wat ik precies wilde. Daarna kon ik tijdens het gesprek vragen wat alle mogelijkheden precies waren met mijn tuin. Tijdens het gesprek met de hovenier heb ik de plattegrond en foto’s van de tuin meegenomen, zodat hij er beter naar kon kijken. Ik vertelde hem over een paar ideeën die ik in mijn hoofd had. Maar sommige ideeën konden helaas niet uitgevoerd worden en sommige weer wel! Dus we gingen kijken wat het beste was en daar hebben we uiteindelijk samen een design op gemaakt.

Het eindresultaat van de tuin

Nadat het design compleet was, hebben we een afspraak gemaakt om dit tot realiteit te brengen. Op de dag van die afspraak was het heerlijk weer en konden de hovenier en zijn personeel goed aan de slag. Binnen ongeveer een paar dagen was mijn tuin omgetoverd in een tuin waar ik van had gedroomd. Echt een plaatje was het geworden. Ik zit nu elke dag, als het lekker weer is in deze tuin en geniet er optimaal van.

Probeer het zelf

Wilt u ook tuinadvies hebben van een goede hovenier? Bekijk dan de website van de hovenier via www.hoveniersbedrijfvdkraats.nl voor meer informatie.