Samen 1
Business / Business Services

Een HP PageWide printer

Wat is het grote voordeel aan een HP PageWide printer? Voornamelijk dat je met een HP PageWide printer in één keer de volledige breedte kan printen. Dit is dan van een pagina, die tot wel een meter breed kan zijn! Wat dit betekent voor jou, is bijna automatisch sneller en efficiënter zijn dan met andere systemen die op het moment op de markt staan. Wanneer u iets wil gaan printen met de HP PageWide printer, kunt u gewoon een printopdracht via uw smartphone sturen, of zelfs via uw tablet! Dat zijn de voordelen van de HP PageWide printer, maar wat maakt een HP PageWide printer nou juist voor jou de meest geschikte oplossing?

Welke HP PageWide printer?

Welke HP PageWide printer is nou het meest geschikt voor jou? Wanneer u 4 A0 rollen, of 8 A1 prints per minuut wil printen, dan is de HP PageWide XL 4000 printer een geschikte printer voor u! Deze HP PageWide printer kan zowel in zwart-wit als in kleur printen, en dat is al mogelijk vanaf maximaal 4 rollen. Is dit nog te matig voor u? Ga dan voor de HP PageWide XL5000 printer, deze is een maatje groter, en kan per minuut 9 meter printen! Hiermee print u vanaf maximaal 9 rollen, ook in zwart-wit en in kleur. Is dit nog steeds niet genoeg voor u? Neem dan de HP PageWide printer die nóg een maatje groter is, deze kan, net als alle andere HP PageWide printers, zowel in kleur als in zwart-wit printen. Dit doet u vanaf maximaal 6 rollen, en met deze HP PageWide printer kunt u al 15 A0 of 30 A1 prints per minuut printen! Wanneer u dus in een industrie werkt waarin er veel grote prints snel geprint moeten worden, dan is de HP PageWide printer werkelijk iets voor u.

De HP PageWide printer van Repromat

Kies vandaag nog voor de HP PageWide printer van Repromat, we kunnen garanderen dat u er geen spijt van zult krijgen. Deze printer werkt sneller en efficiënter, wat tijd bespaart en dus ook geld. Kies voor de HP PageWide printer!