Samen 1
Business / Business Services

Een loopbaancoach vinden voor mijn werknemer uit Ede

Als eigenaar van een bedrijf heb ik vaker gewerkt met een loopbaancoach in Ede. Alleen nu had ik een werknemer die een loopbaancoach nodig had om ons te helpen hoe hij verder kon werken in zijn functie. Het enige probleem was dat mijn vorige loopbaancoach helaas bij ons is weggegaan omdat hij een betere baan ergens anders kon krijgen. Daarom moest ik ergens een nieuwe loopbaancoach vinden die mijn werknemer goed kon helpen zijn weg weer terug te vinden. Bekijk deze loopbaancoach in Ede.

Een loopbaancoach uit Ede die veel ervaring had

De vorige loopbaancoach uit de omgeving van Ede had niet de meeste ervaring met nieuwe klanten en was ook nog redelijk nieuw in zijn vakgebied. Daarom wilde ik dit keer iemand anders die wel meer ervaring had met zijn klanten en meer ervaring ook kon delen met mij en werknemers. Mijn zoektocht begon vrij snel, want ik had binnen een paar dagen wel iemand nodig. Gelukkig had ik binnen een dag contact met een loopbaanbedrijf die al meer dan 20 jaar in dit vak zat. Ik had een kort gesprek met een van de coaches en vroeg of ze wilden komen voor een gesprek. Tijdens dat gesprek hadden we een goede klik en liet ze horen dat ze vele klanten al op haar naam had staan. Ze wist dus waar ze het over had en ik vertrouwde haar. Dus ik had haar voor mijn werknemer ingehuurd om hem te helpen de juiste plek te vinden in het bedrijf.

Het uiteindelijke resultaat

Na ongeveer een paar weken, merkte ik dat de coaching erg goed heeft geholpen bij mijn werknemer. Hij had wat meer zelfvertrouwen dan in het begin en ging nu ook met meer plezier naar zijn werk. In zo’n korte periode iemand zo vooruit helpen is echt een wonder. Daarom wil ik deze coach van harte bedanken voor alles wat zij voor ons tot nu toe heeft gedaan. Daarbij houden we haar graag voorlopig in het bedrijf.

Probeer het zelf!

Wilt u ook een loopbaancoach regelen voor uw bedrijf? U kunt dan gerust een kijkje nemen op de website van hen via www.loopbaanbegeleiding.info voor meer informatie over hun diensten.