Samen 1
Business / Business Services

Een ooglidcorrectie, iets voor jou?

Een ooglidcorrectie klinkt zo op het eerste gezicht niet als iets waarvoor je snel zou kiezen. Echter zijn er maar weinig mensen die de voordelen ervan inzien en die het de behandeling waard vinden. Dit komt omdat de behandeling door veel mensen wordt gezien als iets heel intensiefs, dit is iets wat bij Ooglift helemaal niet klopt. Het is juist een behandeling welke in ongeveer een half uurtje gedaan is en waar je niets van voelt wegens de plaatselijke verdoving. Natuurlijk moet je hierbij wel opletten bij welke behandelaar je de ooglidcorrectie laat doen, maar een ooglidcorrectie bij Ooglift.nl weet je zeker dat je goed zit kan ik je vertellen! In deze blog zal ik dit iets nader toelichten en beschrijven waarom ik dit vind.

Een ooglidcorrectie bij Ooglift

Een tijdje terug heb ik bij Ooglift een ooglidcorrectie laten doen en ik zal jullie vertellen hoe dit voor mij geweest is en wat de positieve gevolgen zijn die ik eraan heb overgehouden. De behandeling bij Ooglift begon met een intakegesprek, hierin werd gekeken wat de ernst van het probleem is en werden de verwachtingen afgestemd, hierdoor kwam ik niet voor verrassingen te staan en viel de ooglidcorrectie mij niet tegen. De behandeling begon bij Ooglift met een reiniging van de omgeving waar de ooglidcorrectie plaats zou vinden en hierna werd dezelfde plek verdoofd. De verdoving is het enige vervelende moment van de ooglidcorrectie. Het is maar heel erg kort, misschien een halve seconde dat je pijn voelt, hierom moet je er ook zeker niet tegenop zien, het is maar iets kleins. Nadat de ooglidcorrectie voltooid is kom je een week later terug om de hechtingen te laten verwijderen. Bij mij viel het litteken enorm mee, er was bijna niets te zien. Ooglift staat erom bekend dat dit bij alle behandelingen geldt.

Meer over Ooglift

Ben je benieuwd naar meer informatie over Ooglift? Neem dan contact op met hen, je zult al snel merken dat het helemaal niets voorstelt zo’n ooglidcorrectie. Als je dit afweegt tegen de talloze voordelen dan ben je eigenlijk gek als je het niet doet.