Samen 1
Business / Business Services

Een re-integratie 2e spoor met veel oplossingen

Bent u op zoek naar een geschikt bedrijf om uw re-integratie 2e spoor bij te laten regelen? Adxpert heeft in de loop der jaren veel werknemers en werkgevers mogen begeleiden bij hun re-integratie 2e spoor. Dankzij de vele ervaring die zij in deze jaren hebben opgedaan, weten zij precies hoe zij iedere situatie kunnen aanpakken. Adxpert is een erg veelzijdig bedrijf en doet er altijd alles aan om de beste resultaten te behalen. Doordat Adxpert zo veelzijdig is, kunt u ook bij hen terecht voor arbeidsdeskundige onderzoeken. Deze onderzoeken vinden vaak plaats voordat er wordt overgegaan naar een re-integratie 2e spoor. In overleg met ons wordt er dan bepaald om een re-integratie 2e spoor in gang te zetten, zo bent u er zeker van dat wij er samen voor zorgen dat alles goed zal verlopen.

Een aantal kenmerken tijdens de re-integratie 2e spoor

Tijdens de re-integratie 2e spoor kenmerkt Adxpert zich dankzij een aantal belangrijke punten. Zo zijn wij namelijk persoonlijk, deskundig en snel. Dit houdt in dat er bij ons geen wachttijden zijn en dat wij u dus meteen kunnen helpen. Daarnaast doen wij er ook altijd alles aan om u zo goed mogelijk te leren kennen. Dit vinden wij erg belangrijk zodat wij precies weten welke aanpak het beste bij u past. Ook bent u er bij ons zeker van dat wij weten waar wij het over hebben. Dankzij onze ervaring van jaren weten wij precies hoe wij u het beste van dienst kunnen zijn en zullen wij er dan ook alles aan doen om u zo tevreden mogelijk te stellen.

Een goed verloop

Wij zien het als onze taak om zoveel mogelijk oplossingen te zoeken. Dat is dan ook de reden dat wij allemaal geschoold zijn om zo oplossingsgericht mogelijk te zijn. Wij dragen oplossingen aan die goed bij uw bedrijf, uw werknemer en natuurlijk bij uzelf passen. Zo kiest u een goede oplossing en bent u er zeker van dat de re-integratie 2e spoor goed zal verlopen.

Wij zien uit naar een samenwerking!

Neem snel een kijkje op de website van Adxpert en zie wat wij u te bieden hebben. Wij hopen u te mogen helpen met uw re-integratie 2e spoor en zien uit naar een samenwerking