Samen 1
Image default
Business / Business Services

Een ruim assortiment en een matras op maat bij Dekbed en Matras

Bent u op zoek naar een matras op maat? En wilt u het liefst kunnen kiezen uit een ruim assortiment? Dan moet u bij Dekbed en Matras zijn. Het is een vertrouwd adres als u bijvoorbeeld een matras op maat wilt hebben. Zo biedt Dekbed en Matras niet alleen dekbedden en matrassen, maar ook kussens aan. Naast de standaard maten kunt u bij Dekbedenmatras.nl zowel een matras op maat laten maken als een matras en kussens. Op de website van Dekbed en Matras kunt u alles nalezen over de verschillende soorten dekbedden, matrassen en kussens, maar ook informatie vinden over het gebruikte materiaal. Dekbed en Matras geeft u ook de mogelijkheid om contact op te nemen als iets niet helemaal duidelijk is. Uiteraard kunt u ook bij Dekbed en Matras terecht voor persoonlijk advies.

Donzen matras op maat

 Een donzen matras op maat wordt bij Dekbed en Matras met kwalitatief hoogwaardig materiaal geleverd. Alle donzen dekbedden zijn van Europese afkomst en worden zowel in Nederland als in Duitsland geproduceerd. Door het Europese klimaat kan het dons goed ontwikkelen tot een volle veerkrachtige dons. In het geval van Aziatische dons is dit niet het geval. Het resultaat van Europese dons is dat het soepel, veerkrachtig, vochtregulerend en kwalitatief hoogwaardig dons met een lange levensduur oplevert. Een belangrijke eigenschap van dons is dat dons zich aanpast aan verschillende omgevingstemperaturen. Dit is een groot voordeel. Zo houdt dons in de winter de warmte vast in de stilstaande lucht. En in de zomer is de luchtstroom door het dekbed groter waardoor het dekbed afkoelt. 

U wilt een matras op maat en wilt graag meer informatie over de verschillende soorten

Als u op zoek bent naar een matras op maat dan moet u weten dat er verschillende soorten te krijgen zijn bij Dekbed en Matras. Hiermee bedoelen we dat er verschillende dekbedden zijn van verschillende soorten materialen. Denk hierbij aan een donzen dekbed of een katoenen dekbed. Bij Dekbed en Matras kunt u ook een wollen dekbed krijgen of een synthetische dekbed. Neem een kijkje op de website van Dekbed en Matras om meer te lezen over de verschillende soorten dekbedden.