Samen 1
Image default
Business / Business Services

Een treklier van Hijswinkel

Bij de Hijswinkel kunt u ook terecht voor een treklier, elektrische lier of handlier. Voor een snelle levering en goed advies bent u bij ons aan het juiste adres.

Treklier kopen

Een treklier is gemaakt om ladingen horizontaal te kunnen verplaatsen. Er zijn verschillende soorten in verschillende uitvoeringen. Heeft u bijvoorbeeld een boot die u uit het water moet tillen, is het vaak handiger om een lier aan te schaffen om uw werk een stuk lichter te maken. Naast treklieren, hebben wij ook handlieren, elektrische kabellieren, staalkabellieren of staaldraadlieren in ons assortiment. Verder kunt u bij ons ook terecht voor een kleine handlier, mini handlier, een handlier met rem en een handlier met band. Uiteraard hangt de keuze voor een bepaalde lier af van het gewicht wat u wilt verplaatsen. Wij hebben lieren voor het verplaatsen van 500 kilo, een ton, anderhalve ton, twee ton en drie ton.

Veilig en betrouwbaar

Alle producten, dus ook de lieren, voldoen bij de Hijswinkel aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Hijswinkel is dan ook niet voor niets dé specialist in hef- en hijsmiddelen en een Erkend Keurbedrijf Hijs- en Hefmiddelen. In ons assortiment vindt u alleen maar veilige en betrouwbare apparaten die onder andere het kwaliteitsmerk Eller hebben. U kunt bij ons ook terecht om uw eigen middelen te laten inspecteren en keuren, om ze op die manier in topconditie te houden. Wij raden hierbij minstens een keer per jaar aan.

Bestellen bij Hijswinkel

Bestelt u een lier bij ons dan kunt u uitgaan van een goede prijs en een snelle levertijd. Wij hebben een ruim assortiment topmerken waar u uit kunt kiezen. Vindt u het nu lastig om te kiezen? Laat u dan adviseren door een van onze specialisten. Zij hebben alle benodigde kennis in huis op het gebied van hijsmiddelen om u goed te assisteren bij het uitzoeken van uw materiaal. Samen met u kijken zij naar uw klus en het gewicht dat u moet hijsen en adviseren u vervolgens welk materiaal het beste past bij uw klus. Kijk voor meer informatie over onze producten op de website. Hier neemt u ook gemakkelijk contact op met een van onze specialisten.