Samen 1
Business / Business Services

Een unieke beleving met een Ayahuasca ceremonie

Samen met een vriendin van mij hebben we een Ayahuasca ceremonie meegemaakt. De laatste tijd voelde ik me niet lekker in mijn vel. Voor een langere tijd had ik een depressie en een hoge studiedruk. Dit leverde mij veel stress op en ik wilde mezelf meer in controle houden. Daarom zocht ik een oplossing om mij meer bewust te zijn van wat er speelde en hoe ik dit kan verbeteren.

Ik had geen idee wat een Ayahuasca ceremonie was

Ik hoorde van een vriendin van mij dat zij een Ayahuasca ceremonie had meegemaakt en dat het ook iets was voor mij. Eerst keek ik haar een beetje vaag aan, want ik had echt geen idee waar ze het over had. Maar ik werd wel nieuwsgierig wat het precies inhoudt en of het mij kon helpen met mijn problemen. Dus had ik mijn computer opgestart en ben ik gaan zoeken naar wat het precies inhield. Ayahuasca komt uit Zuid-Amerika en is een soort van bittere drank waarvan je gaat hallucineren. In de ceremonie neemt elke kandidaat deze drank en gaat dan liggen. Er wordt contact gelegd met je innerlijke zelf en wordt meer bewust van je eigen probleem. Toen ik dit las, had ik er een goed gevoel over om het te proberen. Nadat ik mijn vriendin had overgehaald om mee te doen, gingen we samen met het bedrijf een afspraak maken.

Iets om nooit te vergeten

Toen we daar aankwamen vond ik het spannend en een beetje eng. Maar toen de ceremonie eenmaal was begonnen, voelde ik mij voor het eerst weer rustig. Ik dacht na over wat er allemaal in mijn leven was gebeurt en kreeg alles op een rijtje. Nadat de ceremonie over was, voelde ik mij echt stukken beter! Dankzij innerlijke reis weet ik nu waar de kern van mijn problemen liggen en kan ik er iets tegen doen. Bedankt!

Probeer het zelf ook!

Wilt u ook deze beleving meemaken? Op de website van Innerlijke Reis, vind u alle informatie die u moet weten voordat u zich kan aanmelden voor de ceremonie. Dit kan ook via de website geregeld worden. U kunt ook meteen de tarieven op de website zien voor een Ayahuasca ceremonie en wanneer de eerst volgende wordt gehouden. Hopelijk zien wij elkaar snel en kunnen wij u begeleiden door deze ervaring.