Samen 1
Image default
Business / Business Services

EKH.nl is het bedrijf was ik moest hebben

Ik had een bedrijf nodig, zoals EKH.nl, die voor ons een keuring om het gebouw kon doen. Al voor een langere periode is er geen keuring meer geweest op de werkvloer bij ons in het magazijn. Ik werk bij de administratie en kreeg daar een melding te zien waar in stond dat onze certificaat binnenkort zou verlopen. Dus er moest een nieuwe keuring worden gedaan. het bedrijf waar we dit altijd lieten doen, bestond niet meer. Daarom moest ik zoeken naar een ander bedrijf.

Een keuring laten doen door EKH.nl

Ik had zelf nog nooit gehoord van het bedrijf EKH.nl, maar ze kregen goede reviews op de website die ik aan het bezoeken was. Ze zagen er professioneel uit en hadden ook de juiste keurmerken om zulke keuringen te mogen geven. Ik liet deze nog aan mijn leidinggevende zien en ik kreeg een akkoord om hun te benaderen. Binnen een paar dagen had ik contact met het bedrijf en konden we de keuring inplannen. Zij hadden een flexibele agenda waar ik veel aan had. Nadat de datum was geprikt, kon ik aan de hele instelling vertellen wanneer de keuring zou plaatsen vinden en andere details.

Alles is goed geregeld

Voor de dag van de keuring, hadden we nog een mailtje ontvangen met daarin details waar ze zouden opletten. Dit vond ik zelf wel handig, want dan konden we ons daar op focussen. Op de dag van de keuring, waren er twee mensen op bezoek van EKH.nl die ons gebouw zou gaan keuren. In het begin dat ik dat het serieuze mensen waren, maar je kon goed een praatje met ze houden en een grapje maken. Na een tour door het gebouw en een gedetailleerde inspectie, hebben ze ons bedrijf goedgekeurd en kregen we ons certificaat verlengd. Echt een top bedrijf van kwaliteit.

Bezoek de website

Bent u op zoek naar een bedrijf u ook uw werkplek een keuring kan geven? Bekijk dan eens de website van EKH.nl voor meer informatie over de keuringen die zij bieden en andere diensten.