Samen 1
Image default
Business / Business Services

Elektrotechniek van het hoogste niveau

Verenigingen van Eigenaren houden zich geregeld bezig met het onderhoud van appartementencomplexen of vergelijkbaar woonpand. Zo komt het ook wel eens voor dat het intercomsysteem aan vervanging toe is of dat deze in zijn geheel nog geïnstalleerd moet worden, waar de Vereniging van Eigenaren verantwoordelijk voor is. Desondanks is het van belang om hier een professional voor in te schakelen, die het intercomsysteem kan vervangen, maar ook een aanvullend beveiligingssysteem kan installeren. Groenewegen Delft is namelijk expert op het gebied van Elektrotechniek delft en weet deze klussen in een handomdraai te klaren. Meer weten over de diensten van Groenewegen Delft? Lees dan snel hieronder verder voor meer informatie over de ins en outs van de installaties.

Woonhuisbeveiliging of zakelijke beveiliging

Groenewegen Delft kent met jarenlange ervaring met elektrotechniek, de kneepjes van het vak. Een beveiligingssysteem van Groenewegen is dan ook geavanceerd en houdt rekening met allerlei soorten gevaren. Zo bestaat het beveiligingssysteem niet alleen uit bewegingsdetectoren, maar zal het systeem ook een brand herkennen en alarm slaan. Het Alarmsysteem is bovendien niet alleen geschikt voor woningen, maar ook voor zakelijk gebruik is het beveiligingssysteem ideaal. Na het afsluiten van het bedrijfspand hoef jij je namelijk geen zorgen meer te maken over een mogelijke overval, want het is naast de installatie van een beveiligingssysteem mogelijk om de camerabeelden onder te brengen bij de Meldkamer. Zij houden vervolgens vierentwintig uur per dag de beelden in de gaten en schakelen de hulpdiensten in bij een opvallende situatie. Voor supermarkten is deze optie daarom ook zeer aan te raden.

Meer diensten van Groenewegen

Klinken een camera-installatie en bedrijfsbeveiliging als muziek in de oren, maar zou jij graag nog verdergaande maatregelen willen treffen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met de experts van Groenewegen Delft om meer informatie te verkrijgen over alle diensten.

https://www.groenewegendelft.nl/