Samen 1
Business / Business Services

Erg blij met onze offerte voor schilderwerk

Al langere tijd waren wij op zoek naar een offerte voor ons schilderwerk. Keer op keer lukte het ons maar niet om een goede offerte te vinden en na een poosje merkten wij dat wij een beetje de moed begonnen op te geven. Doordat wij in een grote stad wonen, waren daar ook erg veel schildersbedrijven aanwezig, dit was in combinatie met onze kieskeurigheid geen goede combinatie. Na een tijdje te hebben gezocht naar goede schildersbedrijven, kwamen wij gelukkig terecht op de site van Schildersbedrijf Expert. Via deze site was het mogelijk om verschillende offertes aan te vragen en deze makkelijk te vergelijken. Dit alles was geheel gratis en kosteloos, zo zaten wij nergens aan vast.

Makkelijk een offerte voor schilderwerk aanvragen

Het aanvragen van een offerte voor ons schilderwerk ging erg snel. Toen wij het formulier op de website van Schildersbedrijf Expert hadden ingevuld, kregen wij binnen een paar werkdagen wel vijf offertes! Doordat wij wel vijf offertes kregen, konden wij deze makkelijk en snel vergelijken. Werkelijk alle informatie stond in de offertes, waardoor het voor ons in een keer een stuk makkelijker werd om een goede keuze te maken. De bedrijven waarvan de offertes werden aangeleverd, werkten allemaal met zeer goede kwaliteit materialen en waren snel beschikbaar. Hierdoor hoefden wij gelukkig niet meer lang te wachten om geholpen te worden en konden wij snel gaan genieten van ons net geschilderde huis.

Erg professioneel bedrijf

Nadat wij een keuze hadden gemaakt uit de offertes voor het schilderwerk, besloten wij om contact op te nemen met het gekozen schildersbedrijf. Dit bedrijf reageerde erg positief en kon al snel langskomen om te beginnen met het schilderen. Toen wij een datum hadden gekozen, waren de schilders netjes op tijd en erg vriendelijk tijdens het schilderen. We konden goed merken dat de schilders erg professioneel waren en al veel ervaring hadden. In eerste instantie twijfelden wij namelijk nog een beetje over de kleuren, maar de schilders konden ons goed en passend advies geven!

We maken graag nog een keer gebruik van Schildersbedrijf Expert!

Wij zijn erg te spreken over de service en kwaliteit van Schildersbedrijf Expert en zullen deze site zeker aan anderen aanraden. In de toekomst hopen wij zeker nog een keer gebruik te kunnen maken van Schildersbedrijf Expert!