Samen 1
Business / Business Services

Geen voetklachten meer tijdens het skiën met Skischoenopmaat.nl

Skischoenopmaat.nl zorgt ervoor dat u tijdens het skiën zich geen zorgen meer hoeft te maken over uw voeten! De meeste skiërs hebben het wel eens meegemaakt: beknelde tenen, kramp in de voetboog of voorvoeten, branderigheid of tinteling. Deze pijnklachten kunnen het skiën minder leuk maken, wat we natuurlijk niet willen. Bent u op zoek naar een oplossing voor deze voetklachten? Dan bent u bij Skischoenopmaat.nl bij het juiste adres. 

Maak een afspraak met de deskundigen van Skischoenopmaat.nl

Skischoenopmaat.nl werkt met een professionele werkwijze om u de perfecte skischoen op maat te kunnen leveren. Bij uw afspraak met onze gediplomeerde voetspecialisten en bootfitters beginnen wij met een voetanalyse. Hierbij kijken we naar uw persoonlijke situatie zoals uw skistijl, meten en analyseren we uw voeten en maken we een standanalyse van uw onderbeen en knieën. De tweede stap is vervolgens het maken van een 3D voetscan en een 2D scan waarmee we de belastingdruk van uw voet meten. Met deze informatie kunnen we samen met uw wensen kijken naar welke voetproblemen er spelen en wat hiervoor de beste oplossingen zijn. Denk hierbij aan wat voor soort skischoenzool er in de skischoenen met komen (als die er in moet komen) enzovoorts. De vierde stap is het maken van aangepaste skizolen helemaal op maat. Als de juiste skizolen gemaakt zijn moet de skischoen eromheen natuurlijk nog perfect passen. Dit doen wij met thermoplastische skischoenen die wij met u naar uw voet laten zetten. Hierna zijn uw skischoenen op maat klaar voor de piste! Op deze manier helpen wij per jaar ruim 600 skiërs aan een prettigere ski-ervaring. 

Bekend van RTL Snowmagazine

Wij van Skischoenopmaat.nl zijn onderdeel van Van Den Berg Sport. Waarschijnlijk kent u ons al van RTL Snowmagazine, waar wij elke winter te zien zijn. Hier is ook vaak onze fysieke winkel te zien, waar u uiteraard altijd naar binnen kunt lopen. Ons adres en onze openingstijden kunt u vinden op onze site. Hier vindt u ook onze contactgegevens om een gratis afspraak te maken. Wilt u skischoenen op maat laten maken? Bekijk de website.