Samen-1

Grafstenen ontwerpen in Veenendaal

Veel nabestaanden hebben het idee dat de grafstenen die voor hun dierbare overledene beschikbaar zijn te anoniem van aard zijn. Mensen leiden kleurrijke levens waar ze veel in hebben meegemaakt, en de grafstenen die voor ze in Veenendaal geplaatst worden reflecteren dat niet. Daarom heeft Artea Grafmonumenten het initiatief genomen om vanaf dit moment de grafstenen in Veenendaal worden ontworpen persoonlijk te maken, een eerbetoon aan het leven van de overledene.

Grafstenen ontwerpen in Veenendaal met Artea

Het proces van persoonlijke grafstenen in Veenendaal ontwerpen doen we uiteraard samen met u. Artea Grafmonumenten luistert en geeft advies op het ontwerpen van persoonlijke grafstenen in Veenendaal. Tijdens het gesprek komen we er dan achter wat uw wensen zijn omtrent grafstenen in Veenendaal ontwerpen, en met deze informatie gaan we aan de slag om een uniek eerbetoon te ontwerpen aan de dierbare overledene. Deze persoonlijk ontworpen grafstenen worden in Veenendaal geplaatst, na de begrafenis heeft de dierbare overledene dan een speciale plek op de begraafplaats. Grafstenen ontwerpen voor uw dierbare overledene kan ook een manier van rouwverwerking zijn, omdat er teruggekeken wordt op het leven van de overledene, wat vervolgens in perspectief wordt geplaatst.

Het ontwerp en uitvoering

Grafstenen met een persoonlijke betekenis ontwerpen voor de overledene is een proces dat vooral emotioneel heel lastig kan zijn. Wij van Artea begrijpen dat, en geven jou alle ruimte tijdens de samenwerking. Om toch tot het gewenste resultaat te komen voor de grafstenen die in Veenendaal geplaatst zullen worden begeleiden de vormgevers jou in het ontwerptraject. Bij dit proces komen een aantal dingen kijken zoals naar elkaar luisteren, ideeën schetsen, inspireren en van gedachten wisselen. Jij krijgt rustig de tijd, het verliezen van een dierbare is al zwaar, het ontwerpproces moet niet een extra bron van stress worden.

Bezoek Artea op de website

Ben je benieuwd hoe onze grafstenen in Veenendaal en andere plekken eruit zien? Bezoek onze website om te kijken naar onze inspiratiepagina, om een globaal beeld te krijgen van alle mogelijkheden en om de beslissing te nemen of je dit wil gaan doen.