Samen 1
Business / Business Services

Haldu: uitzendbureau voor bouw en techniek

Ben je op zoek naar een baan in de bouw of techniek? We laten je graag kennismaken met Haldu Groep: hét uitzendbureau voor de bouw en techniek. Kies je de samenwerking aan te gaan met Haldu dan profiteer je van jarenlange vakkennis, een open cultuur en zekerheid. Klinkt goed? Lees dan snel verder.

Goed voor je ontwikkeling

Het is de missie van Haldu Groep om de beste vakspecialisten aan het werk te zetten bij bedrijven van topklasse. Dit staat goed op je cv en zo heb je weer wat ervaring erbij, goed voor je eigen ontwikkeling! Vanuit Haldu zorgen ze voor persoonlijke begeleiding. Zo verloopt het contact bijvoorbeeld via je eigen werkcoach. Hierdoor blijven de communicatielijnen kort en dat werk wel zo prettig. Haldu is er voor je van begin tot eind. Elke week ontvang je precies op tijd je salaris en we leiden je ook nog eens op tot erkend vakman! Dankzij het grote netwerk hebben ze rechtstreeks contact met opdrachtgevers van A-merk bedrijven. Wanneer je hier aan de slag gaat maak je onderdeel uit van een deskundig en professioneel team. Voor meer vacatures in de bouw kun je ook op de website van Haldu Groep terecht. Haldu vindt en verbindt vraag en aanbod.

Goed voor personeel

Wat doet Haldu precies? Een directe, eerlijke, professionele én financieel aantrekkelijke brug slaan tussen vakmensen in de bouw en werkgevers. Ook voor vacatures in de techniek en automotive ben je hier aan het juiste adres. Haldu Groep is 100% professioneel en persoonlijk. Bovendien staan de behoeften van werknemers centraal. Zij vinden personeel belangrijk en staan altijd voor hen klaar. Het is dan ook niet voor niets dat steeds meer vakmensen zich bij Haldu aansluiten. Wil jij je ambities ontwikkelen en meer werkervaring opdoen? Bekijk het aanbod vacatures en vind de baan die op jouw lijf geschreven is.

https://www.haldugroep.nl/