Samen 1
Business / Business Services

Horloge repareren

Laat vakkundig uw horloge repareren bij Zuyver Juweliers

Natuurlijk kunt u bij Zuyver Juweliers in Dronten en Harderwijk terecht als u op zoek bent naar een prachtig nieuw horloge. We bieden u een ruim assortiment van ruim 1000 verschillende modellen van de meest stijlvolle en kwalitatief hoogstaande merken. Daarnaast zijn wij tevens een professioneel reparatiepunt voor horloges. Werkt uw uurwerk niet meer naar behoren of is de batterij van uw horloge leeg? Kom dan gerust langs in onze winkel in Dronten of Harderwijk en laat uw horloge repareren op vakkundige wijze.

Vakkundige en zorgvuldige reparatie van uw horloge

Al bent u nog zo zuinig op uw schitterende horloge, jarenlang intensief en dagelijks gebruik zorgt er uiteindelijk voor dat bepaalde onderdelen aan vervanging toe zijn. Veel voorkomende reparaties betreffen het vervangen van het horlogebandje en het plaatsen van één of meerdere nieuwe schroefjes, zodat uw horloge weer geheel naar behoren werkt.

Soms echter is een meer grondige reparatie aan uw horloge nodig. In dit geval maakt onze deskundige horlogemaker het uurwerkje open en zorgt ervoor de mechaniek weer helemaal naar behoren werkt. In weer andere gevallen is het glas van het horloge stuk gegaan en moet er zo snel mogelijk nieuw glas in worden gezet. Ook voor het glas van uw horloge repareren kunt u bij ons terecht. Loop gewoon onze winkel in Dronten of Harderwijk binnen of neem contact met ons op via de telefoon of e-mail.

Zuyver Juweliers: ook voor onderhoud aan uw horloge

Ook als uw prachtige horloge niet defect is, is het goed om hem geregeld uit voorzorg te laten nakijken. Door te zorgen voor goed horloge onderhoud blijft de kwaliteit van uw uurwerk nog langer behouden en blijft dit schitterende sieraad nog beter in topconditie. Breng daarom uw horloge voor onderhoud langs bij Zuyver Juweliers. Onze horlogemaker controleert het gehele binnenwerk, voegt waar nodig wat smeermiddel toe en stelt uw horloge vervolgens perfect af. Uw uurwerk is hierna weer helemaal klaar voor gebruik.

http://www.zuyverjuweliers.nl/goudsmid/