Samen 1
Business / Business Services

Hovenier in Heerhugowaard nodig?

Bent u op zoek naar een hovenier voor uw tuin in Heerhugowaard? Dat komt goed uit! De Noord-Hollandse Tuinman staat tot uw dienst. De Noord-Hollandse Tuinman is een hoveniersbedrijf dat actief is in Noord Holland, en werkt zowel voor particulieren als voor zakelijke klanten, denk hier aan kleine bedrijfstuinen die ook onderhouden moeten worden. Welke dingen kan ik allemaal voor uw doen? Ik kan ingeschakeld worden voor dingen zoals tuinonderhoud, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinrenovatie. Ik vind alle vormen van werken met tuinen leuk, van een complete renovatie omdat de tuin er écht aan toe is tot een klein onderhoud om alles een beetje bij te punten. Zo kunt u lekker genieten van een tuin die er prachtig en mooi verzorgd uit ziet.

De Noord-Hollandse Tuinman, hovenier in Heerhugowaard

Als hovenier in Heerhugowaard heb ik al een heleboel tuinen mogen onderhouden, renoveren en aanleggen. Mijn naam is Gert-Jan Klercq, en ik ben hovenier in hart en nieren. Wanneer ik in een tuin aan de slag ga, dan is het mijn streven om een ‘levende’ tuin te creëren. Dat moet dan een plek zijn waar mijn klanten lekker kunnen ontspannen en genieten. Dat verdient iedereen toch gewoon? Zeker nu het weer zo lekker warm aan het worden is, moet je juist lekker buiten in de tuin in het zonnetje kunnen zitten. Dat is niet mogelijk wanneer de tuin overwoekerd, vies of leeg is. Daar kan ik dan mee helpen, door een plek te creëren waar de mens, dier en plant harmonieus samen kunnen leven. Respect voor alle levende dingen, dat is mijn motto.

Natuurlijke tuin

Een natuurlijke en levende tuin is dus het uitganspunt, waarmee een gezond bodemleven gecreëerd wordt die wederom de basis vormt voor een weelderig tuin met gezonde en groene planten en bloemen. Ongewenste begroeiing krijgt geen kans, omdat alle omstandigheden geoptimaliseerd worden voor de planten en bloemen die u graag in de tuin wilt. Op deze manier draag ik ook mijn steentje bij aan een beter milieu, en een betere tuin. Benieuwd naar wat ik voor u kan betekenen? Bezoek mijn website!