Samen 1
Business / Business Services

Instagram influencer worden

Een instagram influencer is iemand die een groot bereik heeft op Instagram. Hiermee bedoelen we dat iemand enorm veel volgers, likes en reacties ontvangt. Je bent dus een populair persoon op Instagram i.p.v op tv.

Influencers zijn mensen die een invloed hebben op andere personen vandaar de naam “influencer”. In dit artikel gaan we verklappen hoe ook jij aan meer instagram volgers kan komen.

 

Zorg voor een mooi Instagram profiel

Wat is een mooi Instagram profiel? Een mooi insta profile is een profiel met goede kwaliteit foto’s. Een thema aan je profiel toevoegen is ook van waarde. Hoe duidelijker het thema, hoe sneller volgers/likes je zal ontvangen.

Denk bijvoorbeeld aan een fitness account of een fashion account, deze zijn tegenwoordig erg populair. Wanneer je de ene dag een foto van je eten post en de dag later een foto van je hond dan is het thema niet duidelijk. 

Een mooi profiel heeft ook veel likes en volgers. Sommige mensen vinden het moeilijk om de volgers-teller omhoog te krijgen. Hiervoor heeft likes-kopen.nl de ideale oplossing.

 

Instagram likes kopen

Misschien wist je het al, maar je kunt heel gemakkelijk online volgers voor instagram kopen. 

Dit is iets wat tegenwoordig heel veel gedaan wordt, je hoeft je dus niet te schamen want bijna iedereen doet het! Zelfs bekende Nederlanders en influencers kopen wel eens instagram likes of instagram volgers. 

Deze likes en volgers komen van mensen uit verschillende soorten landen. Mensen hebben vaak schrik dat ze door de mand gaan vallen als ze volgers gaan kopen. Natuurlijk kan dit gebeuren maar de kans is erg klein. Er zijn weinig tot bijna geen personen die daadwerkelijk gaan kijken naar wie jou allemaal volgt en liket. Vaak wordt er alleen gekeken naar het aantal. 

Ben jij iemand die geen internationale volgers wilt maar wil je alleen Nederlandse volgers ontvangen? Ook dat is mogelijk!

 

Instagram uitbesteden 

Bij likes-kopen verkopen ze een automatiseerpakket voor Instagram. Dankzij dit proces ontvang je alleen maar Nederlandse en Belgische instagram volgers. Je profiel wordt geautomatiseerd waardoor jouw profiel automatisch mensen gaat benaderen die dezelfde interesses hebben als jij. Het is namelijk de bedoeling dat je van te voren de doelgroep opgeeft die je graag wilt bereiken. Bijvoorbeeld: #sporten. Wij zullen er dan voor gaan zorgen dat ons systeem mensen gaat benaderen die geïnteresseerd zijn in sporten. Op deze manier gaan de mensen je terug volgen en liken. Wanneer je het profiel een lange tijd laat automatiseren dan maak je al snel meer kans op influencer te worden. 

 

De voordelen van een influencer

Influencers profiteren van veel voordelen. Omdat ze een groot bereik hebben op instagram, krijgen ze regelmatig berichtjes van verschillende bedrijven. Deze bedrijven vragen dan om een samenwerking aan te gaan. In de meeste gevallen krijgt de influencer gratis spullen thuis gestuurd en is het de bedoeling dat zij/hij deze gaat promoten op Instagram.

Wil jij ook graag een groot bereik creëren op insta? Neem dan zeker eens een kijkje op likes-kopen.nl 
Deze webshop heeft namelijk heel veel producten voor alle social media kanalen en geven goede support.