Samen 1
Business / Business Services

Java Programmeur| Personal Programmer

Java Programmeur

Goede Java developers zijn schaars in Nederland. Dit kan betekenen dat een project vertraging oploopt, omdat niet het juiste personeel gevonden kan worden. Met Java programmeur van Personal Programmers heb je daar geen last van. Deze hoog opgeleide programmeurs worden vanuit Macedonië fulltime ingezet om aan projecten van opdrachtgevers te werken.

Wat doen ze precies?

Ben je benieuwd wat een Java developer precies doet? Dat kun je hier lezen! Een Java developer is iemand die verantwoordelijk is voor de programmatuur van websystemen in de programeertaal Java. De werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen en implementeren van Java-toepassingen, het onderhouden, testen en verbeteren van bestaande Java-toepassingen en het omzetten van de wensen van opdrachtgevers in concrete Java-oplossingen.

Personal Programmer

Bij Personal Programmer werken universitair afgestuurde talenten, spreken ze Engels, zijn ze tot 40% voordeliger dan een programmeur in Nederland, zorgen zij voor de best mogelijke werkplek en omstandigheden en heb je flexibel contract met twee maanden opzegtermijn. Hoe ze de juiste mensen vinden? Ze gaan op zoek naar wat de opdrachtgever zoekt, daarna gaan ze op zoek naar de beste talenten en als laatst maken ze het team startklaar. Ideaal om direct aan de slag te gaan met opdrachten.

De voordelen van Personal Programmer

Het enige wat de opdrachtgever hoeft te doen is het salaris, aantal vakantiedagen en de manier van werken bepalen. En dat is het makkelijke; je zit nergens aan vast, maar je kunt wel altijd gebruik maken van de diensten. Heb je het even rustig, dan kun je daar op inspelen. Of komt er juist een groot project aan? Dan staat er personeel voor je klaar om aan de slag te gaan. Bekijk snel de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

https://www.personalprogrammer.nl/