Samen 1
Business / Business Services

Kamperen in Limburg

Wil je deze zomervakantie graag kamperen? In Nederland zijn de zomers steeds mooier dus voor mooi weer hoef je niet per se naar het zuiden van Europa. Als je dit zelf sowieso al niet zo ziet zitten is het natuurlijk een goede optie om lekker naar een camping in Nederland te gaan. Een camping is ook altijd erg leuk voor jonge kinderen, maar er is ook genoeg te doen voor jullie als ouder. Heerlijk genieten van een camping met zwembad en een paar weken rust. Dat wil toch iedereen? Lees heerlijk een paar boeken uit die je al heel lang wilt lezen, want nu heb je hier de tijd voor.

Een gezellige camping

In Limburg kun je heerlijk kamperen en genieten van de omgeving. Een leuke camping in Camping de Leistert. Hier vind je een heerlijk subtropisch zwembad waar iedereen kan genieten. Ga bijvoorbeeld van de familieglijbaan, trek baantjes in het bad of ga mee in de stroomversnelling. Naast dit heerlijke zwembad is er natuurlijk nog veel meer te doen op de camping. Ga lekker eten in de plaza, bezoek de indoor jungle of ga met de kleintjes naar het recreatieteam. Al enige voorkeur waar je wilt slapen? Neem je eigen tent of caravan mee of huur een accommodatie op het terrein die al helemaal klaar staat bij aankomst.

Boek nu online

De Leistert is gevestigd in Limburg en beschikt over een mooie omgeving. De supermarkt vind je om de hoek, dus daar kan je ook gemakkelijk je boodschappen doen. Je ontbijt haal je in de plaza, zodat jij lekker kan genieten van verse croissantjes en overige broodjes. Zoek je dus een camping in Limburg om tijdens het Hemelvaart- of Pinksterweekend lekker te kamperen of wil je liever de zomervakantie doorbrengen in het mooie zuiden? Boek een plaats op de camping en je bent zeker van een mooie tijd.

https://www.leistert.nl/