Samen 1
Business / Business Services

Kantoorruimte Huren in Duiven

Kantoorruimte vinden in Duiven is niet eenvoudig. Zeker wanneer dit een flexibele maar vooral ook professionele kantoorunit moet zijn is er weinig aanbod in Duiven. Franklin Business Center in Duiven is hierop een uitzondering. Naast de unieke faciliteiten die dit kantoorverzamelgebouw biedt aan zijn huurders is het ook nog eens van alle gemakken voorzien. Het kantoorcomplex ligt op loopafstand het treinstation van Duiven en is hierdoor uitstekend bereikbaar. Ook ligt Franklin op een mooie plek met veel groen en bovendien beschikt het over voldoende parkeergelegenheid.

Faciliteiten van Franklin Business Center

Het kantoorpand Franklin is onder moderne architectuur gebouwd. Het heeft veel glaswerk en is hierdoor ook lichte ruimtes. Omdat voor kantoorruimte Duiven een huurder goed moet worden bediend om zijn bedrijf en personeel op een professionele manier te huisvesten is het pand van vele gemakken voorzien. Naast de ruime parkeergelegenheid is er een fietsenstalling voor als u op de fiets naar kantoor wilt komen. Het volledige kantoor in Duiven wordt tweemaal per week volledig schoongemaakt. Dit is inclusief uw eigen kantoorunits. Er is een centrale ingang met goede beveiliging. Een intercom en centrale ruimte met ontvangstruimte voor uw gasten. Er is  een centrale postafhandeling en goede zonwering met een airco door een volledige luchtbehandeling. Er is een keuken, vergaderzaal en u beschikt over een uitstekende infrastructuur voor telefonie en internet.

Huurders werken vaak samen

Omdat het als bedrijf handig is wanneer u van elkaars diensten gebruik kunt maken werken de huidige huurders dus ook regelmatig samen. Of het nu gaat om financiële zaken, verzekeringen, coaching, leasing, systeembeheer, online marketing of reclame je vindt het wel binnen Franklin in Duiven. Bovendien zijn er jaarlijks een aantal gezamenlijke activiteiten die worden georganiseerd als een nieuwjaar en zomerborrel. Maar naast deze samenwerkingen is de werksfeer bepalend en bijzonder om je bedrijf gevestigd te hebben in Franklin Business Center in Duiven.