Samen 1
Business / Business Services

Keukentrends voor 2019

Als je bezig gaat met het interieur, dan heb je altijd te maken met trends. Voor 2019 zijn er verschillende trends waarmee je rekening kunt houden bij het uitkiezen van een nieuwe keuken. Ben je nog niet van plan om een nieuwe keuken uit te kiezen? Dan kun je altijd kleine wijzingen doorvoeren in je keuken, door bijvoorbeeld de muur een andere kleur te geven. Ben je benieuwd naar de nieuwste keukentrends van 2019? Lees dan snel deze blog, want we hebben het onder andere over een verborgen keuken en over een kleurrijke keuken.

Je huis keukenvrij

De eerste trend die we gaan bespreken, is de verborgen keuken. Heb je bijvoorbeeld een feestje gepland of een andere gebeurtenis waarbij je de keuken niet in het zicht wil hebben? Nou, dan verberg je de keuken toch even? Door gebruik te maken van een schuifwand, kun je panelen schuiven voor de keuken. Een vereiste hiervoor is dat je een keuken hebt, tegen een vlakke muur. Hierdoor kun je altijd je huis eventjes keukenvrij maken.

Kleurenrijk

Daarnaast blijven we verschillende kleuren terug zien in het interieur. In 2019 is dit ook aan te raden om door te voeren in je keuken. Durf vooral gebruik te maken van verschillende kleuren. Zo kun je een kleurtje op de muur combineren met gekleurde keukenkastjes. En hiervoor hoef je niet direct nieuwe deurtjes aan te schaffen; je kunt ze makkelijk zelf opschuren en verven. Hierdoor heb je door middel van kleur, direct een nieuwe uitstraling in je keuken.

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan een kijkje op de website van Keukencentrum de Vries. Hier kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden om jouw keuken klaar te maken voor 2019. Ze hebben keukens in verschillende prijsklassen en stijlen, zodat er altijd iets tussen zit wat past bij jouw voorkeuren en wensen.

https://www.keukencentrumdevries.nl/