Samen 1
Business / Business Services

Kijk of je een refurbished iPhone XS Max naar je zin kunt vinden

Op zoek naar een refurbished iPhone XS Max? kijk dan eens even goed rond op internet of je al exemplaren van deze telefoon kunt vinden die aan een renovatie zijn onderworpen. Het is een toestel dat nog niet erg lang op de markt is dus het aanbod aan refurbished toestellen zal nog niet enorm zijn. Hieronder leg ik je uit waarom je prima voor een refurbished toestel kunt kiezen.

Bespaar geld met de refurbished iPhone XS Max

Heb je echter geen haast met de aanschaf van het toestel en wil je wel graag een iPhone XS Max hebben maar gaat de aanschafprijs je net even wat te ver en wil je liever wat besparen daarop? Dan is de keuze voor een refurbished versie lang geen gek idee. Je bespaart er niet alleen het nodige geld mee maar bent ook nog eens goed bezig voor het milieu omdat je een reeds gebruikt exemplaar koopt.

Kijk wat er allemaal te koop is

Een iPhone XS Max is een uitgebreid toestel dat natuurlijk heel aantrekkelijk is. De aanschafprijs is niet flauw te noemen maar dan heb je ook wat. Kijk voor alle mogelijkheden het beste eens goed rond op internet. Kijk en vergelijk goed. Misschien is een ander model ook wel goed geschikt voor jou en is dat reeds in een andere versie, dus als refurbished exemplaar te koop.  

Slechte onderdelen worden vervangen

Een refurbished toestel heeft een aantal voor- en een aantal nadelen. Het grootste voordeel dat voor de meeste mensen natuurlijk van doorslaggevende betekenis zal zijn bij de aanschaf van een smartphone is dat je voor een dergelijk model minder betaalt dan voor de originele versie. Je krijgt hier echter wel een goed toestel voor terug want als er al gebreken aan het originele toestel zouden zitten dan worden deze eerst opgelost voordat het toestel terug de verkoop in gaat.

Kleine beschadigingen geen probleem

Iedereen is zuinig op zijn of haar telefoon maar dat wil niet zeggen dat je niet kunt zien dat deze (soms intensief) gebruikt is. Dat betekent dat een refurbished telefoontoestel wel gebruikerssporen kan vertonen maar als je dat geen bezwaar vindt kun je zeker voor een gebruikte telefoon kiezen. Door te recyclen ben je ook nog eens goed bezig voor het milieu en zeg nu zelf: denk je dat jouw telefoon nooit eens een beschadiging zal oplopen? Het apparaat is er per slot van rekening wel voor bedoeld om te gebruiken.

Niet wachten betekent een ander model kiezen

Als de iPhone XS Max nog niet beschikbaar is als refurbished model en je echt niet wilt wachten kijk dan of je met een ander model ook uit de voeten kunt. Van de eerdere modellen zijn de refurbished telefoons volop verkrijgbaar. Het aanbod hierin is groter omdat mensen na een poosje een andere telefoon willen en de oude inruilen. Als deze technisch weer helemaal op niveau gebracht is met goede Apple onderdelen kun je deze prima aanschaffen. Niet te hopen natuurlijk maar mocht er ooit wat aan komen dan kun je daar nog altijd op terugvallen.