Samen 1
Business / Business Services

LED verlichting voor explosiegevoelige locaties

Grote kans dat je bij een LED lamp denkt aan de verlichting die je boven de keukentafel hebt hangen, of het lampje in de kelderkast. Maar, er zijn ook zwaardere led lampen verkrijgbaar die te gebruiken zijn op locaties waar een verhoogd risico is op explosies en locaties als havens en loodsen. Er zijn behoorlijk wat verschillen tussen alle led lampen, maar er zijn ook veel overeenkomsten in deze soorten lampen. Benieuwd naar meer informatie over led verlichting en led lampen en waar je deze het beste kunt kopen? Lees dan zeker nog even verder en ontdek meer over de LED lamp. 

Waar moet je op letten?

Wanneer je een LED lamp wil kopen voor een specifieke en unieke locatie, kan het heel belangrijk zijn uit welk materiaal de lamp bestaat en/of hoe lang de lamp kan branden en hoe fel het licht is. Zeker op een locatie met een verhoogd risico op explosies of een industriële locatie zoals een haven, loods of opslag magazijn. Daarnaast kan het in een fabriek ook van groot belangrijk zijn dat het een specifieke lamp is die niet van invloed is op de producten die worden geproduceerd. Maar, er zijn natuurlijk ook een aantal standaard eigenschappen waar je rekening mee moet houden. Denk hierbij aan de sterkte van het licht, de kleur van het licht, het aantal branduren en meer.

Lampen online bestellen

Ben je opzoek naar LED verlichting? Dan kun je deze gemakkelijk en snel online aanschaffen. Vergelijk verschillende lampen met elkaar en kom zo tot het besluit welke led verlichting het beste aansluit bij jouw wensen en eisen. In het ruime aanbod zal vast en zeker een geschikte soort led lamp tussen waar jij weer jaren mee vooruit kan. Van LED hanglamp tot atex floodlight: er is keuze genoeg in de wereld van led verlichting kopen.

http://zone-atex.nl/led-lampen-kopen/