Samen 1
Business / Business Services

Loodgieter-leeuwarden.nl

Wanneer u naar loodgieter-leeuwarden.nl komt, heeft u waarschijnlijk een probleem waar u een loodgieter voor nodig heeft. Wij kunnen snel voor u op pad om het probleem te verhelpen! Gewoon uw ervaren loodgieter in Leeuwarden bellen, wij zijn vierentwintig uren per dag, zeven dagen per week te bereiken wanneer u een spoedgeval heeft. Dit kan bijvoorbeeld zijn tijdens lekkages of een cv-installatie die maar niet wil werken wanneer u het het meeste nodig heeft. Daarnaast zijn er nog een heleboel andere dingen die we voor u kunnen betekenen!

Loodgieter-leeuwarden.nl, voor alles wat u nodig heeft

Wij van loodgieter-leeuwarden.nl staan voor u klaar wanneer u ons nodig heeft, ongeacht de klus. Zoals we net al noemden zijn we beschikbaar voor spoedklussen wanneer het belangrijk is om het probleem zo snel mogelijk te fiksen. Het is nou eenmaal zo dat lekkages of storingen met de cv-ketel nooit op een gelegen moment komen voor u, maar u kunt gelukkig op ons rekenen om daar zo snel mogelijk te zijn. Daarnaast zijn we er ook voor het installeren van een badkamer, bijvoorbeeld. Wij regelen dan de installatie van uw sanitair, het aanleggen van de waterleidingen en alle meubels die u in de badkamer wilt hebben. Onze ervaren loodgieters gaan voor u aan de slag!

De Cv-ketel

Ook kan het zijn dat u niet per se een storing hebt met de cv-ketel, maar dat het gewoon even gecontroleerd moet worden. Dat kunnen we voor u regelen. Voor zowel het jaarlijkse of tweejaarlijkse onderhoud als de installatie van een nieuwe cv-ketel kunt u ons gerust even bellen. Dé loodgieter in Leeuwarden staat dan graag voor u klaar! Weet u niet zeker of het probleem waar u mee zit door ons verholpen kan worden? Dan kunt u ons gerust even bellen, dan voorzien we u van advies. 

De badkamer

Wanneer u niet per se de hele badkamer wil verbouwen, maar vooral die inloopdouche wilt realiseren of de badkamer die u nu heeft te renoveren, dan kunt u ook bij ons aankloppen. De installatie van uw badkamer kunt u gewoon het beste overlaten aan een vakspecialist!