Samen 1
Business / Business Services

Natuurlijkenergie-nederland.nl voor zonnepanelen

U kunt terecht bij Natuurlijkenergie-nederland.nl als u geïnteresseerd bent in zonnepanelen. Als u kiest voor de panelen bij Natuurlijk Energie dan kunt u zelfs makkelijk geld terug verdienen in drie simpele stappen. U kunt bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen zodat u direct een overzicht krijgt van wat het voor u gaat kosten om de panelen aan te schaffen en wat u hiervan weer terug kunt verdienen. Bij ons krijgt u alleen de beste kwaliteit en vakmanschap. Onze professionals hebben al jarenlange ervaren met het plaatsen van zonnepanelen bij klanten en gezien wij in drie verschillende provincies zijn gevestigd, is er altijd een monteur die binnen no time bij u in de buurt is.

Een omvormer van Natuurlijkenergie-Nederland.nl

U kunt ook een omvormer aanschaffen bij Natuurlijkenergie-Nederland.nl. U heeft deze omvormer nodig als u zonnepanelen heeft laten plaatsen. De omvormer zorgt ervoor dat de zonnestroom die opgewekt is door de panelen ook daadwerkelijk wordt omgezet in ‘gewone’ wisselstroom. Hierbij is het belangrijk dat de omvormer op de juiste spanning werkt. U vindt hierbij twee verschillende systemen die verschillend werken. Eén van de systemen is het parallel systeem, deze wordt vaak geleverd voor SolarEdge. Een ander systeem zijn de geschakeld systemen van bijvoorbeeld Huawei. Het is belangrijk dat de omvormer en de panelen die u heeft een goede combinatie zijn, laat u daarom adviseren door de professionals van Natuurlijk Energie. Bij de SolarEdge met optimizers helpen wij u graag dat u de optimale opbrengst terug krijgt voor iedere paneel die u laat plaatsen. Gemiddeld ontvangt u maar liefst 5% meer rendement met deze omvormer. Als u veel schaduw heeft, dan ontvangt u zelfs nog meer rendement. De Huawei string omvormer zorgt voor energieopslag en kan gemonitord worden door een wifi stick in de omvormer te laten plaatsen. Als er iets niet goed aangesloten is op het dak, dan schakelt deze omvormer zichzelf uit.

Laadpalen

Naast zonnepanelen en omvormers kunt u bij ons ook nog terecht om een laadpaal bij u thuis te laten installeren. Wij monteren de laadpaal graag voor u zodat u naar tevredenheid er zo spoedig mogelijk gebruik van kan maken.