Samen 1
Business / Business Services

Nieuws en informatie installatiematerialen

Nieuws en informatie installatiematerialen

De wereld van het sanitair staat niet stil. Er worden regelmatig nieuwe trends geboren en nieuwe toepassingen ontwikkeld. Daarom volgen wij het nieuws en informatie rondom installatiematerialen op de voet. Op deze manier kunnen wij inspelen op de laatste nieuwigheden en badkamers afleveren welke voldoen aan de standaarden van deze tijd. Zo is er het merk Uponor, welke wordt gebruikt om professionele en vooral veilige verbindingen te creëren. Maar we houden je ook op de hoogte van trends omtrent bijvoorbeeld thermostaten.

 

Uponor is niet voor niets de marktleider

Onder nieuws en informatie rondom installatiematerialen valt ook installatie met Uponor koppelingen. Uponor is ook niet voor niets de marktleider in Europa en Noord-Amerika. Het concept maakt gebruik van snelle en gemakkelijke verbindingstechnieken. Binnen enkele seconden creëer je een veilige verbinding. Tijdens renovaties en het bouwen van nieuwbouwwoningen wordt er volop van Uponor gebruik gemaakt. Een handige eigenschap van deze koppeling is de indicator. Deze indicator geeft aan of de koppeling succesvol is aangelegd. Tevens gaan deze koppelingen voor lange tijd mee waardoor je gerust van je renovatie genieten kunt.

 

Installatie met Uponor

De koppelingen van Uponor vind je terug in radiatoren en sanitair. Installatie met Uponor is eenvoudig en snel. Met behulp van een simpele perstang knijp je de koppelingen op de slang. Meer is er niet voor nodig. Vervolgens controleer je middels de klikker of de installatie correct is verlopen. Je wilt natuurlijk niet een lekkage tegen het lijf lopen. Vervolgens zijn de oplossingen 100 procent waterdicht. Van dit merk vind je diverse perskoppelingen en schroef- en klemfittingen. Deze koppelingen zijn te combineren met de bijbehorende buizen. Op deze manier kun je je gehele installatie met Uponor voorzien.

 

Andere trends en nieuws omtrent installatiematerialen

Natuurlijk is er meer nieuws en informatie installatiematerialen. Zo installeer je binnen enkele uren een nieuw toilet. Ideaal wanneer je geen zin hebt in een omvangrijke verbouwing, maar wel toe bent aan een stukje modernisatie. Daarnaast is de thermostaat van Honeywell een prettige ontwikkeling. Dankzij de Rondostat Comfort Plus HR30 thermostaat van Honeywell kun je zonder problemen de radiator instellen op de juiste temperatuur. Je hoeft niet langer op gevoel de knop om te draaien. Wat het laatste nieuws en informatie rondom installatiematerialen ook is, je vindt het bij Sani-web.