Samen 1
Business / Business Services

Online marketing op een hoger niveau

Meer naamsbekendheid, conversies, websitebezoekers of leads genereren? https://www.traffictoday.nl/ realiseert het voor je. Het doel is om voor jouw organisatie een maximaal online rendement behalen. Bij Traffic Today zijn ze gespecialiseerd in maatwerk. Zij weten precies wat er nodig is om voor toegevoegde waarde te zorgen. Er wordt gewerkt op een creatieve en out-of-the-box manier gezien geen één online vraagstuk hetzelfde is. Immers geldt: wat voor de een voor succes zorgt, kan voor de ander niet van toegevoegde waarde zijn. Traffic Today is dé partner op het gebied van online marketing. Naast uitvoerende werkzaamheden denken de consultants altijd met je mee om jouw business naar een hoger niveau te tillen.

De weg naar online succes

Weet je precies wie jouw doelgroep is en hoe je deze het beste bereikt? Ben je bekend met online trends in jouw branche? Al deze vragen beantwoorden de specialisten van Traffic Today graag voor je. Een belangrijke eerste stap in het proces is samen de online strategie bepalen. Traffic Today helpt en ondersteunt je in alle mogelijkheden in de wereld van de online marketing. De totale strategie wordt bepaald door middel van het verzamelen van verschillende data, creatieve sessies en het maken van een planning. De hoofdlijnen zijn het begin en vervolgens wordt er concreet naar een stappenplan toegewerkt. Jouw doelstelling(en) en wensen brengen ze in kaart en er wordt altijd rekening gehouden met het beschikbare budget.

Online kanalen

Zijn de doelstelling, concurrenten en de markt in kaart gebracht, dan maakt het team van Traffic Today een keuze in de kanalen die hier voor in gezet gaan worden. Een aantal voorbeelden van kanalen zijn

  • Social media-kanalen zoals Facebook en Instagram
  • Google Adwords
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Affiliate marketing
  • Display advertising

Zodra de online strategie is opgezet wordt er per week, maand of kwartaal een concrete planning gemakt. Alle werkzaamheden die het team maar ook jij als bedrijf kan uitvoeren worden in deze planning opgenomen. Traffic Today gelooft namelijk in een goede samenwerking. Door goed samen te werken en elkaars capaciteiten optimaal te benutten, kan de concurrentie verslagen worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Breng een bezoek aan de website of neem geheel vrijblijvend contact op.

https://www.traffictoday.nl/