Samen 1
Business / Business Services

Op zoek naar een vakkundige schilder in Wijchen?

In ons huis laat ik niet zomaar iedereen toe, laat staan dat ik zomaar elke willekeurige schilder uit Wijchen toesta de binnenmuren onder handen te nemen. Ik zoek een vakman. Een specialist. Want mijn huis is mij veel waard. Het is mijn trots. Ja, ik ben echt heel trots op mijn huis. Oké, sinds enkele maanden ben ik wat minder trots op de kleur van de binnenmuren. Daarom ging ik op zoek naar een schilder in Wijchen. Gelukkig was dat geen al te lastige klus. Via goede vrienden van ons werden we in contact gebracht met hun schilder. Ze waren zo te spreken over hun schilder dat we direct contact hebben opgenomen met Schaepmeester Schilderwerken in Wijchen. Na een prettig telefoongesprek hebben we hen gevraagd een offerte uit te brengen.

Voor de vorm meerdere offertes van schilders uit Wijchen aangevraagd

Deze schilder uit Wijchen stelde met behulp van onze nauwkeurige omschrijving van de gewenste werkzaamheden een gedetailleerde en vrijblijvende offerte voor ons op. Uiteraard kregen we de gelegenheid om in alle rust te beslissen of we hen de opdracht gunden. Voor de vorm hebben we nog twee andere schildersbedrijven in de omgeving om een offerte gevraagd. Maar onze vrienden waren zo lyrisch dat we eigenlijk al wisten dat we Schaepmeester Schilderwerken, de schilder uit Wijchen, de opdracht gunden.

Echte vaklui die schilders van Schaepmeester Schilderwerken uit Wijchen

Het zijn vakmensen, allemaal, stuk voor stuk, de schilders van Schaepmeester Schilderwerken uit Wijchen. We hebben ons volledige vertrouwen in de handen van deze schilders uit Wijchen gelegd. Ik denk dat ze dat ook wel fijn vonden. Dat ze in ons huis lekker konden doen waar ze goed in zijn. Hun kennis van de verschillende soorten verven en lakken, kwasten en rollers heeft me verbaasd. Voor mij is elke pot verf een simpele pot verf die je in verschillende kleuren kunt krijgen. Maar niets is minder waar. Elke schilderklus verlangt passend gereedschap. Niet alle potten verf hebben de juiste kwaliteit. Ik heb geen zin om over een jaar alweer iemand in huis te halen om de boel weer te laten schilderen. Dus kwaliteit staat wat mij betreft voorop. En gelukkig ook voor de schilders van Schaepmeester Schilderwerken. Ons huis ziet er weer tiptop uit van binnen. Onze vrienden zijn we dankbaar voor de doorverwijzing. En de schilders van Schaepmeester Schilderwerken voor hun uitstekende vakwerk.