Samen 1
Business / Business Services

Op zoek naar een Verhuisbedrijf in Ede?

Waaijenberg Verhuizers staat graag voor u klaar als verhuisbedrijf in Ede. Met veel liefde en passie vervoeren ze uw dierbare spullen van A naar B – of dit nou nationaal of internationaal is. Verhuizen staat in de top vijf van wat wij Nederlanders de meest stressvolle situaties vinden. Toch weten wij bij Mondial Waaijenberg dat het met een goede planning en voorbereiding deze situatie helemaal niet stressvol hoeft te zijn. Bovendien kunt u de taak uit handen geven aan een professional bedrijf.

De werkwijze van Waaijenberg: uw verhuisbedrijf in Ede

Mondial Waaijenberg als uw verhuisbedrijf in Ede heeft maar één doel: uw verhuizing zo soepel mogelijk laten verlopen. Natuurlijk hebben wij ook een werkwijze waar het bedrijf zich aan houdt. Alleen dan kunnen we ons doel waarmaken. Allereerst komen wij bij u thuis langs om uw wensen te bespreken om te kijken wat wel en niet mogelijk is. We bekijken het volume van uw inboedel en prikken een datum zodat de afspraak duidelijk vaststaat bij beide partijen. Nadat we een datum hebben geprikt ontvangt u een uitgebreide planning met wat wanneer gebeurt zodat het duidelijk is wat u kunt verwachten van ons als verhuizer. U kunt op de planning zien wanneer u de verhuisdozen thuis geleverd krijgt en wanneer wij komen inpakken, laden en lossen.

“Zuinig op de spullen van een ander”

Als u aan Waaijenberg denkt, dan denkt u aan professionaliteit, veiligheid en nauwkeurigheid. Bij Waaijenberg hebben wij niet voor niets als motto “Zuinig op de spullen van een ander”. Wij vinden het erg belangrijk dat uw inboedel goed overkomt zonder beschadigingen. Wij zijn dan ook niet voor niets aangesloten bij de erkende verhuizers, beschikken over de juiste ISO-certificaten en zijn betrouwbare partner voor niet alleen uw verhuizing maar ook voor het (tijdelijk) opslaan van uw inboedel. Dit kunt u aanvragen als u bijvoorbeeld eerder uw ‘oude’ woning moet verlaten dan wanneer u de sleutel ontvangt voor uw nieuwe woning. In dit tussentijd kan u uw inboedel opslaan bij Mondial Movers zodat u zeker weet dat uw inboedel veilig wordt opgeslagen. Wat wederom slaat op ons motto.

Link: https://waaijenberg.nl/verhuisbedrijf-ede/