Samen 1
Business / Business Services

Op zoek naar plastic bekers?

Bij DisposableDirect ben je aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar plastic bekers. Zij hebben een ruim assortiment plastic bekers die erg geschikt zijn voor lekkere drankjes. De plastic bekers zijn gemakkelijk op te stapelen en zijn licht in gewicht. Door de geribbelde zijkanten hoef jij je geen zorgen te maken dat het bekertje uit je handen valt. Er zijn verschillende soorten verkrijgbaar, dus je kunt het zo samenstellen zodat je precies de juiste plastic bekers hebt voor jouw evenement. Plastic bekers kopen doe je gemakkelijk en snel bij DisposableDirect.

Plastic bekers personaliseren

Het is ook mogelijk om bij DisposableDirect je plastic beker een persoonlijke tintje te geven. Je kunt jouw logo of een leuke tekst erop laten bedrukken. Dit is een goede vorm van marketing en helpt je jouw doelgroep te bereiken. De plastic bekers kunnen in maar liefst zes kleuren bedrukt worden. Even geen inspiratie? Je kan het ook aan DisposableDirect over laten om iets voor jou te ontwerpen.

Keus in plastic bekers

Er zijn verschillende soorten plastic bekers te koop bij DisposableDirect. Hier heb je de keuze uit standaard plastic bekers of speciale automaat wegwerpbekers van plastic. Deze bekers verzekeren je van optimaal gebruiksgemak voor zowel gebruiker als automaat. Functioneel en hygiënisch. Alle bekers zijn in grote aantallen verkrijgbaar. Je zult dus niet zonder plastic bekers zitten. In het assortiment hebben zij ook plastic bekers met oor. Deze zijn verkrijgbaar in een witte en bruine uitvoering en zijn zeer geschikt voor je koffie of thee.

Meer info over plastic bekers

De plastic bekers zijn gemakkelijk te koop via de website. De producten zijn per categorie ingedeeld, hierdoor heb je een goed overzicht van alle beschikbare producten. Naast de plastic bekers, glazen, servies en bestek zijn er ook allerlei andere handige items te vinden, zoals cups, schalen, bakjes en folies. Bij DisposableDirect bestel je dus gemakkelijk al jouw disposable items in één keer. Wanneer je dit voor 13:00 uur doet, heb je jouw bestelling de volgende werkdag al in huis. Wil je meer weten over de plastic bekers of ander items? Neem gerust contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag verder.

http://www.disposabledirect.nl