Samen 1
Business / Business Services

Opslagman

Opslagman is de aangewezen partij op het gebied van opslag. Als gaat het om de opslag van goederen voor lange of korte periode, is Opslagman ideaal en uitermate flexibel. Deze zomer heb ik godzijdank eindelijk een beroep moeten doen op de overcapaciteit aan strandstoelen en parasols die ik opgeslagen had staan. Normaal gesproken blijft deze overcapaciteit de gehele zomer in de opslag staan maar deze zomer heb ik er flink profijt van gehad. Al begin juni heb ik ze uit de opslag gehaald vanwege een tekort dat dreigde vanwege het aanhoudende warme weer deze zomer. Een gedeelte heb ik zelfs kunnen verhuren aan een collega die een groot tekort zag ontstaan deze zomer. Gelukkig had ik mijn spullen opgeslagen bij Opslagman en heb ik genoten van de flexibiliteit van deze firma. Bij veel opslagplaatsen zit je namelijk vast aan bepaalde periodes en kan je fluiten naar je centen. Bij Opslagman heb ik zonder enig probleem op de dag zelf kunnen opzeggen zonder dat er extra kosten aan verbonden waren. Ik heb natuurlijk te maken met de grillen van het weer en mijn opslagbehoefte kan als gevolg daarvan met de dag veranderen. Een mooie bijkomstigheid was, dat Opslagman mijn spullen netjes is komen brengen op de afgesproken tijd. Wanneer de zomer is afgelopen zal ik hoe dan ook mijn spullen weer opslaan bij Opslagman. De service en kwaliteit zijn in mijn ogen formidabel te noemen.

Opslagman veilig goedkoop en flexibel

Opslagman staat erom bekend veilig goedkoop en flexibel te zijn. Bij Opslagman kunnen zowel particulieren als bedrijven terecht voor units vanaf 6 m3. Met meerdere vestigingen in het land is Opslagman nooit ver weg en altijd gemakkelijk bereikbaar. Je kan er dagelijks opzeggen en men beschikt over een eigen verhuisservice. Dat neemt bij voorbaat al een hoop zorgen weg wanneer je iets moet verhuizen en opslaan. Uiteraard kan je kosteloos opzeggen. Daarbij worden de units van Opslagman 24/7 bewaakt. De units zijn ook uitstekend geconditioneerd. Dat wil zeggen droog en de juiste temperatuur.

Website

De website van Opslagman laat zien welke vestiging het dichtst in de buurt is bij jou. Ben je benieuwd naar prijzen en de extra service die Opslagman te bieden heeft, aarzel dan niet en bezoek de website. Je kan natuurlijk ook gewoon bellen met Opslagman, zij staan je graag te woord.