Samen 1
Business / Business Services

Opslagruimte nodig in Delft

Op gegeven moment was het tijd om te gaan verhuizen, ik had de huur van mijn huidige kamer al opgezegd en de koop van het nieuwe appartement was goed op weg. Ik had echter een klein probleem, ik wist niet waar ik al mijn spullen moest laten. Ik zou minstens drie maanden moeten wachten tot ik het nieuwe appartement in kon, maar alle meubels en spullen in het oude appartement moesten in die tijd ergens naartoe. Bij mijn ouders thuis was geen optie, daar was eenvoudigweg geen ruimte. Bovendien zou het een enorme klus zijn om al mijn spullen van hier naar daar de transporteren. Met de auto kostte het al bijna vier uur om bij hen te komen, en zo groot was die nou ook weer niet. Dat zou minstens vijf ritjes kosten, waar ik de tijd en energie niet voor had. Gelukkig kwam ik al snel tot een goede oplossing: ik kon gewoon een opslagruimte huren in Delft, tot mijn nieuwe appartement klaar was om in te trekken. Ga naar de website: www.opslagmarkt.nl voor meer informatie.

Voordelen van de opslagruimte in Delft

Ik kon al vrij gemakkelijk een bedrijf in Delft vinden die opslagruimtes verhuurde. Fijn hieraan was dat deze opslagruimtes niet zo heel ver van mijn huidige kamer zaten, dus vijf keer een autoritje door Delft maken die per keer slechts een kwartier kostten, had ik er wel voor over. Met deze opslagruimte was ik veel goedkoper uit dan het alternatief, mijn oude kamer in Delft blijven huren tot het appartement beschikbaar was. Nu vraag je je misschien af: Leuk dat je die opslagruimte hebt gevonden, maar moet je in de tussentijd niet ook in Delft zijn? Dat gelukkig niet, het was inmiddels al zomervakantie, dus ik ging lekker van Delft naar mijn ouders toe terwijl al mijn spullen veilig opgeslagen waren in de opslagruimte.

Het appartement in

Toen de tijd eenmaal kwam om in te trekken in mijn appartement was het verplaatsen van mijn spullen van de opslagruimte naar het appartement aan het randje van Delft ook een eitje. Daarom is mijn advies: studeer je in Delft, maar ga je verhuizen en weet je niet waar je je spullen moet laten, huur dan een opslagruimte!