Samen 1
Business / Business Services

Probeer eens een andere patchkast

Waarschijnlijk staat hij daar al jaren, zonder dat u zich er een moment druk om heeft gemaakt. We hebben het over uw patchkast. De kast waarin u ooit uw server heeft geplaatst. Best vreemd eigenlijk, want de server is de plaats waar de meest belangrijke informatie van uw pc langs gaat. Het is tegelijk het punt waar uw netwerkverbinding tot stand wordt gebracht. Wij begrijpen wel dat de server vaak als hart van uw onderneming wordt omschreven. Schade aan uw server kan grote gevolgen hebben voor de opslag van uw belangrijke bedrijfsinformatie. U moet er niet aan denken dat maandenlang werk in één klap weg is? Waarom wij dit vertellen? Omdat het wellicht tijd is om eens een andere patchkast aan te schaffen. De ontwikkelingen op dit gebied gaan namelijk snel en dus is de kans groot dat u een veel beter exemplaar kunt aanschaffen. Het geeft net dat beetje zekerheid op bescherming van uw server en dus uw gegevens. Tevens zorgt een goede patchkast voor het tegengaan van oververhitting. Wel zo’n prettig gevoel.

Welke patchkast past bij u?

We zeiden het al even, de ontwikkelingen in de wereld van de patchkast gaan in razend tempo. Er zijn inmiddels dus patchkasten in alle soorten en maten. De volgende vragen zijn daarom goed om te stellen, alvorens u op zoek gaat. Denk hierbij aan de ruimte die u heeft in uw werkruimte. Er bestaan namelijk grotere patchkasten, die vaak op de grond worden geplaatst. Maar ook zijn er mini patchkasten of wandpatchkasten. De beste patchkast herkent u aan stabiliteit, robuustheid en eventuele extra’s. Wij noemden al even de koeling, ook hebben moderne patchkasten deuren met een geluiddempende functie.

Zij weten raad!

Logisch dat u nog graag enkele vragen persoonlijk stelt, alvorens u overgaat tot een aankoop van een nieuw patchkast. Juist om deze reden staan er specialisten klaar om u van het beste advies te voorzien.

https://www.serverkast.com/patchkast.html