Samen 1
Business / Business Services

Rijschool Utrecht met 10 jaar ervaring in het vak.

in 2007 hebben wij  besloten om bij Rijschool Troy Utrecht  te gaan beginnen. Als rijschool Utrecht  heb ik de beschikking over zowel een handgeschakelde auto als een automaat auto. Hiermee kan ik leerlingen zowel handgeschakeld leren autorijden alsook leerlingen het automaat rijbewijs laten behalen.

 

 

Wij van rijschool Utrecht zij van mening dat naast je schooldiploma het  rijbewijs één van de meest begeerde papiertjes is die je kunt halen in je leven. Of je nu jong of minder jong bent. Het rijbewijs geeft je de mogelijkheid om mobiel te zijn en te gaan en staan waar je maar wilt.

 

Het geven van rijles zit bij de instructeurs van rijschool Utrecht  in ons bloed, Daarbij zijn wij  zeer gedreven en erg geduldig en belangrijker misschien nog, wij van rijschool Utrecht zijn eerlijk. Het doel van rijschool Utrecht is  om jou op de juiste wijze veilig te leren autorijden zodat je snel je handgeschakelde rijbewijs of je automaat rijbewijs kunt halen. Tijdens de rijlessen zal ik je wegwijs maken in het dagelijkse drukke verkeer en ons gezamenlijk doel moet het volgende zijn; snel je rijbewijs halen.

 

Snel je rijbewijs halen is voor iedereen erg prettig, maar ook als je wat langzamer bent nemen  wij bij rijschool Utrecht alle tijd om je zo uitvoerig mogelijk het autorijden te leren en je voor te bereiden op het auto rijexamen. Je hebt daarbij zelf de keuze of je het handgeschakelde rijbewijs of het automaat rijbewijs wilt halen. Ik pas me als rijschool Utrecht  volledig op jouw wensen aan en als dit jou aanspreekt dan kun je contact met mij opnemen.

 

Toch liever eerst eventjes het rijden bij mijn autorijschool Utrecht uitproberen? Je kunt ook een proefles autorijden bij ons nemen zodat je weet wat je kunt verwachten.

Bel nu voor jou gratis proefles 030:8080317 of kijk op de site voor meer informatie.

 

 

http://www.rijschool-troy.nl