Samen 1
Business / Business Services

scriptiehulp en scriptiebegeleiding vinden

Op scriptiespot worden talloze advertenties geplaatst door studenten en scholieren van het mbo en hbo, en door universitaire studenten die op zoek zijn naar hulp bij het schrijven van een scriptie. Omdat bij scriptiespot voldoende scriptiehelpers en begeleiders zijn aangesloten, is er altijd iemand te vinden die aan je behoefte kan voldoen. Het enige wat je hoeft te doen is gratis een opdracht plaatsen. Dat is binnen een minuut gedaan. Daarna wacht je tot je genoeg reacties krijgt van scriptiehulpen. Op basis van het aanbod maak je een keuze. Simpeler kunnen we het niet maken!

 

Op scriptiespot worden vertaalopdrachten geplaatst, opdrachten voor transcriptie, scriptiebegeleiding, hulp bij statistiek en SPSS en andere scriptiehulp. Ook scriptiebegeleiding, online of offline, wordt aangeboden.

 

In je persoonlijke dashboard kun je zien wie op je opdrachten heeft gereageerd. Via de site kun je direct contact maken met de desbetreffende scriptiehulp. Het is raadzaam om je goed te informeren met wie je in zee gaat. Kies dus zorgvuldig je scriptiehulp uit. Stel vragen aan de scriptiehulpen, bijvoorbeeld of ze ervaring hebben in jouw vakgebied, in het begeleiden van studenten die een scriptie moeten schrijven en/of in het nakijken van wetenschappelijke teksten. Na afloop van de scriptiehulp kun je de scriptiehulpen een beoordeling geven. Op die manier kun je je ongenoegen of juist tevredenheid kenbaar maken, en weten andere studenten wat ze aan die scriptiehelper hebben. Omgekeerd kunnen ook scriptiehulpen jou een beoordeling geven. Zorg dan ook dat je je afspraken nakomt en dat de betaling juist en op tijd geschiedt. Bij conflicten treedt scriptiespot op als bemiddelaar. De betaling geschiedt niet via scriptiespot en scriptiespot vraagt ook geen percentage van de scriptiehulp. Wel kunnen studenten bij het posten van hun opdracht aanvullende opties aanvinken, bijvoorbeeld het niet-publiek maken van hun opdracht, of ze kunnen voor een spoedopdracht kiezen. Men kan er ook voor kiezen de opdracht een tijd hoog op de homepage te laten plaatsen. 

 

 

 

Voorbeelden van opdrachten die te vinden zijn op Scriptiespot:

 

 

 

Transcriptie/uitschrijven van interviews

Vertalen van Engelse scriptie naar het Nederlands of van Nederlandse scriptie naar het Engels

Hulp bij toepassen SPSS of statistische berekening

Scriptiebegeleiding gedurende het schrijven van de thesis of scriptie

Specifieke hulp bij onderdelen van een scriptie, zoals de samenvatting, de inleiding, de theorie, methodiek, resultaten of conclusies

Taalhulp: het verbeteren van verkeerd geconstrueerde zinnen, van grammatica en spelling, en van stijl

Hulp bij feedback van de begeleider

Online scriptiebegeleiding, bijvoorbeeld wanneer de student gemotiveerd moet worden of structuur en planning nodig heeft

Ga voor een topscriptie en plaats vandaag nog een oproep op Scriptiespot!

http://www.scriptium.nl