Samen 1
Business / Business Services

Secretaresse op afstand gezocht?

Je hebt een klein bedrijfje met een grote klantenbasis, dan heb je een secretaresse op afstand nodig. Door de kleine schaal van je bedrijf heb je gewoonweg niet genoeg tijd om aan de wensen van alle klanten te voldoen, dit is jammer en misgelopen geld. Al deze problemen zijn eenvoudig op te lossen met een secretaresse op afstand. Een secretaresse op afstand heb je snel en eenvoudig geregeld met Freevoice Antwoordservice. Met een secretaresse op afstand zal je geen omzet meer missen, de secretaresse op afstand neemt de telefoon dan voor je aan met jouw bedrijfsnaam. Door gebruik te maken van klantherkenning zorgt de secretaresse op afstand ervoor dat we naadloos bij jou en je klanten passen.

Voordelen van een secretaresse op afstand

Een secretaresse op afstand heeft waanzinnig veel voordelen voor jou als bedrijfsleider van een klein bedrijfje. Je bent namelijk niet altijd telefonisch bereikbaar. Een mens heeft namelijk pauzes nodig en onze secretaresses op afstand begrijpen dat heel goed. Dit kan jou mogelijk klanten kosten, en dat wil je natuurlijk niet. Het wordt makkelijk voorkomen om klanten én omzet te verliezen door een secretaresse op afstand te nemen. Op deskundige en professionele wijze nemen onze secretaresses op afstand jouw telefoon op. Onze passie is namelijk klantherkenning. Mocht u het ook wensen, dan kunt u naast onze secretaresse op afstand ook gebruik maken van onze virtuele assistenten. Wij maken dan afspraken voor je in jouw agenda, zodat je goed op de hoogte bent van wat er is besproken en wanneer je de nieuwe klant kunt ontmoeten. Onder normale omstandigheden had je deze klant gemist doordat je net lunchpauze had of met iets anders bezig was. Nu heb je, door onze secretaresse op afstand en virtuele assistente, een nieuwe klant en een nieuwe afspraak zonder dat je iets zelf hoefde te doen.

Kortom

Een secretaresse op afstand heeft veel voordelen, waarvan wij weten dat jij er graag gebruik van maakt. Neem daarom contact op met Freevoice Antwoordservice via www.antwoordservice.nu. Neem vandaag nog een secretaresse op afstand die voor jou kan invullen, die extra omzet is toch mooi meegenomen?