Samen 1
Business / Business Services

Spiegelpracht

Heeft u ooit van Spiegelpracht gehoord? Niet? Laten we dan een interessant feitje vertellen over spiegels. In de lift zitten er namelijk altijd spiegels om naar te kijken toch? Waarom zou dat eigenlijk zijn? In een lift is het niet bijzonder belangrijk om jezelf te zien. In een badkamer of WC is het handig om even snel een check te kunnen doen van je uiterlijk, zien of alles nog op zijn plek zit. De reden dat er altijd spiegels in een lift zitten, is omdat mensen dan meer geduld hebben. Jazeker! Ze gaan dan namelijk zichzelf bekijken, waardoor ze afleiding hebben en langer het geduld kunnen opbrengen om te wachten. Daarom zitten er ook vaak spiegels in wachtkamers, voor precies dezelfde reden.

Laten we ons voorstellen

Maar wat hebben wij daar nou mee te maken, wat heeft Spiegelpracht te maken met spiegels? De naam zegt het misschien al, maar wij verkopen mooie spiegels die naar wens aan te passen zijn! Een ruimte wordt namelijk verrijkt met een spiegel, daarom willen we jou helpen om de mooiste spiegels te vinden die jouw ruimte bijzonder zullen maken. We hebben een zeer groot aanbod van wel meer dan 300 mooie spiegelmodellen. Er zal tussen die 300 verschillende soorten vast eentje zitten die goed bij een ruimte bij jou in huis past! Bijna iedere spiegel die we hebben kan in de gewenste afmetingen geproduceerd worden, dat betekent dat ze niet vaste vormen verkopen, maar alleen vaste modellen die naar wens aan te passen zijn. De grootste spiegels die we maken zijn wel 2,5 meter lang!

Een spiegel van Spiegelpracht

Kortom, het is een uitstekend idee om een spiegel van Spiegelpracht te kopen, we hebben allerlei opties die bij iedere spiegel in te bouwen zijn. Verwarming kan bijvoorbeeld ingebracht worden om condensatie tegen te gaan, maar we kunnen ook een ingebouwde klok aanbrengen, of een onderliggend planchet, of zelfs ambilight in verschillende kleuren! Zoveel mogelijkheden om uit te kiezen, het is alleen aan jou om de eerste stap te nemen. Bezoeken onze website, om een indruk te krijgen van ons assortiment. Misschien staat jouw spiegel ertussen!