Samen 1
Business / Business Services

Sterke houten picknicktafels

Bent u opzoek naar een houten picknicktafel nu de lente is begonnen en de zomer er weer aan zit te komen? Dan ben je zeker op de goede plek. Houtenpicknicktafelskopen.nl is de namelijk dé specialist als het gaat om deze tafels voor buiten. Deze in Nederland gemaakte tafels zijn van kwalitatief hout en garanderen je een lange levensduur zodat je er nog lang van kan genieten.

Soorten picknicktafels

Er zijn natuurlijk erg veel soorten ambachtelijke picknicktafels van hout in verschillende vormen en maten. De tafels worden gemaakt van eiken- en douglas hout. Het kan goed tegen de buitenlucht, gaat lang mee en is dus zeer geschikt om buiten te plaatsen. De eikenhout tafels zijn nóg iets duurzamer, deze kunnen nog beter tegen verschillende soorten weer, zoals we weten kan dit in Nederland nog wel eens wisselvallig kan zijn.

Ze verdelen hun houten picknicktafels op in 4 categorieën, namelijk; Kinder picknicktafels, picknicktafels met rugleuning, picknick tafels met stalen- of aluminium frame en vierkante picknicktafels. Zoals je ziet is er keuze genoeg. Maar je wilt vanzelfsprekend ook de juiste grootte hebben, zodat deze eventueel in je tuin past. Maar hij moet wel groot genoeg zijn zodat iedereen er op kan zitten, dus hoe bepaal je nou welke grote je nodig hebt? Gemiddeld heeft een persoon zo’n 60 á 70 centimeter ruimte nodig, dat is iets om rekening mee te houden. Maar mocht je er zelf niet uitkomen is het altijd mogelijk om contact op te nemen en dan helpen ze je graag verder.

Meubels op maat

Houten picknicktafels zijn niet de enige producten die ze in hun assortiment hebben, ook bieden ze een groot aantal andere soorten tuinmeubels aan. Net zoals bij de picknicktafels zijn hier een aantal standaard modellen. Echter is het ook mogelijk om deze op maat te laten maken. Dit doen ze vooral voor bedrijven in de horeca, die hebben vaak ook een groter aantal van deze meubels nodig. Deze meubels worden uiteraard in overleg ontworpen en gemaakt zodat beide partijen zeker weten waar ze aan toe zijn. Het is mogelijk om een picknicktafel, tuintafel en tuinbank op maat te laten maken. Mocht u dat willen moet u contact met ze opnemen.